Przyjdzie boogiel, to się nie ucieszy...matin89 pisze:nhp890 niestety tak.
Co do tego FW, to po pierwsze nazwa, a po drugie dostęp do regulacji. Nie lubię wyjmować dampera żeby sobie komorę dopompować.
eheheheLas3k_91 Ldz pisze: matin89 napisał(a):"nhp890 niestety tak."
Przyjdzie boogiel, to się nie ucieszy...
Co do tego FW, to po pierwsze nazwa, a po drugie dostęp do regulacji. Nie lubię wyjmować dampera żeby sobie komorę dopompować.
Nie rozumiem po co wyolbrzymiac. Ja też uważam, że w grafice moznaby pare rzeczy poprawic zeby rower wyglądal poważniej ale ogólnie fajna konstrukcja.EZrider pisze:Czemu to wygląda jak z Tesco dalej.
Naprawde można zrobic ramke bez popchaczy która jest bardzo czuła nawet na najmniejsze nierównosci, co też uczyniłemSpaced pisze:Bardziej zadziwia mnie niski punkt obrotu i brak popychaczy w ramce AM. Jeszcze brak popychaczy ok, niska waga, prosciej ale pkt obrotu na wysokosci małej zębatki?
Prosze nie używaj takich terminów tylko mów po co konkretnie.Anałana pisze:Ma to na celu poprowadzenie najbardziej optymalnej linii łańcucha względem punktu obrotu.
Nie widziałem ani jednej ramy antidote'a pomalowanej.SeraaX pisze:szczerze powieszawszy to ta rama jest ładniej malowana od antidota
Czułość czułością. Popychacze służą osiągnięciu zamierzonej charakterystyki/przełożenia ramy i dodaniu sztywności bocznej. Jeśli osiągnąłeś to co chciałeś to git. Prostota nadal jest cenionaAnałana pisze:Naprawde można zrobic ramke bez popchaczy która jest bardzo czuła nawet na najmniejsze nierównosci
Na pierwszy rzut oka wydaje się jakby jednak napęd miał sam z siebie kompresować wahacz zamiast nie pozwalać mu na to w pkt sag. Może i stąd ta czułość. Spaced z resztą mnie ubiegł.Anałana pisze:Jak widać punkt ten nie jest przypadowo usytuowany tam gdzie jest.
Ja Ci tam nic nie zarzucam. Po prostu w PL jest patent który może być tym naruszony chyba, że właściciele odpuścili sobie toAnałana pisze:CZLENSON chyba mi nie powiesz ze od kogos cos zgapilem. nikt jako calosci nie uzywa takiego systemu wiec...pozatym prawa patentowe sa w toku
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 2 gości