Allegro. Czy muszę sprzedać przedmiot jeżeli cena minimalna?

luke_
Kontakt:

Post autor: luke_ »

dzemi, ja nie rozumiem w czym masz problem.
Zapytałeś wprost, czy da się wyru..ać kogoś kto w dobrej wierze kupił coś od Ciebie i dostałeś jasną i klarowną odpowiedź na to pytanie.
Nikt Cię nie "hejtuje", nikt nie sugeruje że jesteś oszustem. Po prostu dostałeś zdecydowaną odpowiedź na Twoje pytania.

Więc ogarnij się i weź się w garść.
Przyjmij godnie na pierś odpowiedzi na pytanie które sam zadałeś :)
i tyle.

I zapamiętaj - nikt nie ocenia Ciebie. Oceniane jest jedynie to co sam napiszesz tutaj.

pozdrawiam
HCC Components - z dumą wyprodukowane w Polsce
www.hcc-components.pl
dzemi15
Kontakt:

Post autor: dzemi15 »

No właśnie w tym problem, że nie wiedziałem, ze to jest tzw wyruchanie kogoś, aż takie trudne to do zrozumienia nie jest. Rozumiem, że jeżeli bym, komuś takiego wała wyciął a nie wyciąłem to wtedy byście mnie mogli osądzać.
[S]Kask 661 strike r.M http://tnij.com/RwJFU
BH+fox van r +box race 08 http://tnij.com/nOdoF
piotrex
Kontakt:

Post autor: piotrex »

to jest wlasnie bardzo trudne do zrozumienia.przynajmniej jak dla mnie.
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
SegatiV
Kontakt:

Post autor: SegatiV »

gejekNS pisze:POlsce
To w jego wypowiedzi już sugeruje dzieciaka z wadą mózgu, który na portalach rodem z o2 wypisuje komcie byle komuś nawrzucać :)

Niestety, sprzedałeś, to trzeba ponieść brzemię - ja koło sprzedałem za bardzo niską kasę, jeszcze przywiozłem gościowi do roboty jego kolegi, bo mnie prosił, to jeszcze złotówki pożałował - kupił z końcówką 9pln, i dostałem garść drobnych...
EZrider
Kontakt:

Post autor: EZrider »

Śmieszne wypowiedzi są.
"Ponieść brzemię"
"dźwignąć krzyż"
"chcesz sprzedać honor?"
"to tak jakbyś sprzedał matkę"
"albo siostrę"
"i ojca z ciągnikiem w pakiecie"
"ch*je-muje dzikie węże"
itp.

Prawo jest jasne - musisz sprzedać. Jak się dogadasz że Ci odpuści no to masz fuksa (tylko znając życie wtedy ta wyższa oferta się rozmyśli :D). Te oceny moralności kolegi to nie wiem po co. Ot czasem tak jest w życiu że takie niby grosze sporo znaczą...
deviz
Kontakt:

Post autor: deviz »

dzemi15 pisze:No właśnie w tym problem, że nie wiedziałem, ze to jest tzw wyruchanie kogoś
No jak dla mnie kurwsko trudno mi to zrozumieć że nie wiedziałeś że to by było wyruchanie kogoś.... sprzedajesz i nie wiesz jak to działa to pozdro...
Slavvduro
SegatiV
Kontakt:

Post autor: SegatiV »

EZrider jak zwykle bezsensowne czepianie się, a i tak nie masz racji.

Prawo ma się tu nijak. Wała można zrobić zawsze, nawet w "świetle" prawa..
A gość ewidentnie ma problem z moralnością, oceną sytuacji i zdrowym rozsądkiem.
misiopysio
Kontakt:

Post autor: misiopysio »

Ja tam nie mam nic przeciwko ukrzyżowania kolegi dla przykładu, niech dzieciaki wiedzą co jet fer a co nie.
dzemi15
Kontakt:

Post autor: dzemi15 »

Temat uważam za zamknięty, bo widzę że z wami sie nie dogadam.
[S]Kask 661 strike r.M http://tnij.com/RwJFU
BH+fox van r +box race 08 http://tnij.com/nOdoF
pietryna
Kontakt:

Post autor: pietryna »

Bo jesteś ******. I nie umiesz zadawać pytań. Późniejsze próby sprostowania tego i tak nie wyglądają dobrze...
Co z tego że dostajesz ofertę lepszą. Sprzedało się. Ja się z gościem umówiłem na 1050 za 888 i mu je sprzedałem, mimo że rano zanim przyjechał dostałem maila że 1300 ktoś mi da(po zamknięciu aukcji).
gejekNS
Kontakt:

Post autor: gejekNS »

gejekNS może mu jeszcze napiszesz poradnik " Jak robić ludzi w ch*ja na allegro " , nosz kurna :/ kolejny kombinator co na minimalnej chciał zaoszczędzic , więc go powinni raczej wszyscy zjechać , a nie mówic żeby ludzi oszukiwał , weź sie chłopie ogarnij
Pozdrawiam Twoją mamę, że Cię tak wychowała.
To w jego wypowiedzi już sugeruje dzieciaka z wadą mózgu, który na portalach rodem z o2 wypisuje komcie byle komuś nawrzucać
Miałem taka sytuacje, w której kupiłem przedmiot a kupujący mi go nie wysłał bo sugerował wadę, której nie dopatrzył, po krótkiej wymianie email przyznał się, że dostał lepszą ofertę poza allegro, całość zakończyła się w pokojowy sposób bo potrafię zrozumieć sytuację, że dla kogoś te kilkadziesiąd złotych jest ważne, bo nie każdy jest bananowcem ,któremu wszystko kupują rodzice. Po drugie to ja nie stosuję takich praktyk, ale uważam, że nie można nikogo przymuszać do sprzedaży, bo ja wygrałem aukcję to jest K***A moje !, bo takie zachowanie nie ma sensu. Kończąc swoja wypowiedź to forum nie jest od oceny moralnej innych użytkowników i hejtowania ich z tego powodu ...
Las3k_91 Ldz
Kontakt:

Post autor: Las3k_91 Ldz »

gejekNS pisze:uważam, że nie można nikogo przymuszać do sprzedaży, bo ja wygrałem aukcję to jest K***A moje !
Jak najbardziej można ;) A jak trzeba, to tym gorzej dla nich.
gejekNS pisze:to forum nie jest od oceny moralnej innych użytkowników i hejtowania ich z tego powodu ...
Jak się sami podkładają i pytają o takie rzeczy? No mercy.
piotrex
Kontakt:

Post autor: piotrex »

gejekNS pisze:bo nie każdy jest bananowcem ,któremu wszystko kupują rodzice
coz,ja finansuje wszystkie swoje przyjmenosci sam i dlatego jak cos wylicytuje to po to zeby kupic,a nie po to zeby sie doweidziec ze olalem kilka innych okazji na nic,bo sprzedajacy dostal lepsza oferte poza aukcja.
nie rozumiesz chyba,ze tu chodzi o dojrzale podejscie do transakcji i zycia,ponoszenie konsekwencji swoich decyzji-zdecydowalem sie puscic towar na aukcje,aukcja sie zakonczyla to sprzedaje i zapominam.
gejekNS pisze: Po drugie to ja nie stosuję takich praktyk, ale uważam, że nie można nikogo przymuszać do sprzedaży, bo ja wygrałem aukcję to jest K***A moje
ta,to w ogole traktujmy aukcje jako ogloszenia,absolutnie nie wiazace stron.bede licytowal w Twoich aukcjach,a potem pisal ze sory ale sie rozmyslilem.no przeciez nie bedziesz mnie przymuszal do zakupu,co?
gejekNS pisze:Kończąc swoja wypowiedź to forum nie jest od oceny moralnej innych użytkowników i hejtowania ich z tego powodu ...
forum jest miejscem scierania sie roznych postaw i pogladow,po to tu piszesz zeby wyrazic swoj poglad na jakas sprawe i sprobowac przekonac do swoich racji innych dyskutantow-a skoro tak,skoro podajesz swoje argumenty to jednoczesnie godzisz sie z tym,ze inni beda je oceniac.nie chcesz zeby Cie oceniali?to nie wdawaj sie w dyskusje.
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
ODPOWIEDZ