gejekNS pisze:bo nie każdy jest bananowcem ,któremu wszystko kupują rodzice
coz,ja finansuje wszystkie swoje przyjmenosci sam i dlatego jak cos wylicytuje to po to zeby kupic,a nie po to zeby sie doweidziec ze olalem kilka innych okazji na nic,bo sprzedajacy dostal lepsza oferte poza aukcja.
nie rozumiesz chyba,ze tu chodzi o dojrzale podejscie do transakcji i zycia,ponoszenie konsekwencji swoich decyzji-zdecydowalem sie puscic towar na aukcje,aukcja sie zakonczyla to sprzedaje i zapominam.
gejekNS pisze: Po drugie to ja nie stosuję takich praktyk, ale uważam, że nie można nikogo przymuszać do sprzedaży, bo ja wygrałem aukcję to jest K***A moje
ta,to w ogole traktujmy aukcje jako ogloszenia,absolutnie nie wiazace stron.bede licytowal w Twoich aukcjach,a potem pisal ze sory ale sie rozmyslilem.no przeciez nie bedziesz mnie przymuszal do zakupu,co?
gejekNS pisze:Kończąc swoja wypowiedź to forum nie jest od oceny moralnej innych użytkowników i hejtowania ich z tego powodu ...
forum jest miejscem scierania sie roznych postaw i pogladow,po to tu piszesz zeby wyrazic swoj poglad na jakas sprawe i sprobowac przekonac do swoich racji innych dyskutantow-a skoro tak,skoro podajesz swoje argumenty to jednoczesnie godzisz sie z tym,ze inni beda je oceniac.nie chcesz zeby Cie oceniali?to nie wdawaj sie w dyskusje.