No to czemu sie stolików domagasz?=disbrainer= pisze:spaced, mam wrazenie ze nie rozumiesz za bardzo tego o czym mowie. by skoczyc dabla musze byc przekonany o predkosci jaka potrzebuje by go doleciec. takiego wyczucia nie nabiore nie skaczac wczesniej wiele razy chop typu stolik.
Jak nie masz psychiki na dabla z dziura 3m to idziesz na takiego z dziura 2m. Jak nie masz na 2m to idziesz na takiego 1m. W pewnym momencie dojdziesz do rozmiaru na jaki masz psychike. Bo jak będzie cię mikro dable przerażał to po prostu nigdy go nie skoczysz. Kiedyś musisz sie przełamać. Każdy czuje strach, uwierz mi powrót do lotów po ostrej kontuzji wcale nie jest łatwy. Jasne fajnie by było mieć stoły ale na prawde można sie uczyć bez nich. Mam wrażenie, ze po prostu mało bezpiecznych dabli widziałes (bo ja na trasach w pl takich do nauki dobrych, małych nie widzialem wcale) i stąd ten block.
Nie jestem ekspertem od ludzkiej psychiki ale znam sporo ludzi co miało bloki czy po prostu czy od kontuzji i raczej nie jesteś najbardziej zblokowaną osobą na świecie