Obręcze - Pomoc w wyborze
Obręcze - Pomoc w wyborze
Witam. W najbliższym czasie planuje zmienić obręcze. Przymierzam sie do niebieskich raiderow/fortressow. Potrzebuje 26", 36h .
Jakie inne obręcze proponujecie ??
Ktore sa mocniejsze Raider czy Fortress??
Jakie inne obręcze proponujecie ??
Ktore sa mocniejsze Raider czy Fortress??
-
- Kontakt:
Jezdzisz tylko na lokalnych spotach czy góry tez? Jak lokalne spoty i nie masz zwyczaju niedolatywać hop to ridery na lajcie ogarną. Znajomym po 2 sezony ostrej jazdy po zachodnich bikeparkach potrafiły wyrobic wiec nie ma co na zapas masy dodawac. Ważne tylko czy jezdzisz z głowa czy czasem coś na pałe sie przydaży zrobic 

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Nieeeee, najlepiej kupić gorsze/droższe, byle kolorowe
Ach ten mój czarny rower no

Ach ten mój czarny rower no

A teraz serio - jak masz trochę mózgu zamiast kupy kasy, to nie wydajesz kupy kasy, kupujesz dobre i taniej, a jak Ci się trafi szara kiera zamiast gorszej zielonej, to cóż, trudno.Irion pisze:Wydajac kupe kasy na czesci chyba mozna sobie je jakos ladnie dobrac kolorystycznie do calego projektu...
Jakos zasiegalem opinii na temat Fortressow i Raiderow i nikt z nimi problemow nie mial... Wiadomo ze Mavic za 200+ zł bedzie lepszy itp. ale JA wole wybrac Dartmoora ze wzgledu na cene (1 Mavic=3x Dartmoor) stosunek masy do ceny i wlasnie kolor. Czemu mam sobie nie kupic kolorowej obreczy skoro nie rozni sie cenowo od czarnej ? O MTXach juz nie mowie, temat oklepany... Kolor to rzecz gustu, chyba wiekszosc z nas lubi jak jego rower wyroznia sie sposrod innych zjazdowek, kazdy wklada w swoj projekt troche swojej inicjatywy barwowej. Wlasnie jedna z tych rzeczy ktore lubie w tym sporcie jest wielka dowolnosc w zestawieniach komponentow. To tez czyny ta dyscypline wyjatkowa... ;]