Są jakies fajne tanie fulle!mocne
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
jak 10 kilo....... co wy myslicie ze jak alu ma 10 cm srednicy to stal wazy 2x tyle i tez bedzie srednicy 10 cm to waga wzrosnie 2x??????? przeciez jakby suport i mocowanie dampera osadzic na jednym cnc, najwieksze lozysko tez na cnc (cnc bylyby azurowe, jak dzwig, widzieliscie ile taka konstrukcja dzwigu wytrzyma??) a jakby zrobic glowny punkt obrotu w srobku suportu to by byly dopiero jaja bo by mozna zrobic poziome haki i singla..... opona by weszla nawet 3" lub 4" jakby dobrze ten projekt przemyslec..... cnc dosc latwo mi zrobic ,gorzej z tymi rurami....... masa? jakby rury byly dobre(czyli lekkie i mocne) to przy ok. 150 skoku z tylu by nie wazyla tak duzo (chyba ze 4-5 kg rama full to duzo.....) wyknulem juz praktycznie wszystko, mam projekty.... jesli bede mial $$ i znajede rury (myslalem zeby pokroic pare ram ze zlomu, wyczyscic i z tego rzezbic) pozatym STAL MOZNA HARTOWAC ]}) moze lekko (bo nie ma co utwardzac tego jak oski bo jebnie odazu) zachartowac i mamy piekna rame.... jakies standardowe lozyska.... zeby nei byly drogie w wymianie, jak sie posyppia, system an wielkich lozyskach, czterozawias (a'la ellsworth dare lub kona stinky, ja mam cos pomiedzy..) zeby nie przeciazac dampera i moze by i hulalo?
co myslicie 8)
co myslicie 8)