q*** mać
-
- Kontakt:
no nie moge normalnie.....:)) wszędzie to samo....drechy (onaczej mendy,kurwy,suki,końskie szminy i psie końcówy,kazdy,kto chodzi w dresach to ***** ****** (jeden za wszystkich, wszyscy za jednego:) zartuje....sa wyjątki (sam znam) ale ogolnie to to samo wszystko......jeżeli chodzi o moje miasto (stolyca) to generalinie jest kiepsko.....bo w wawie wszedzie sa te dziwki i wszedzie kroją.....np na bartycką już nie pojadę sam....we dwóch też nie....w 10 to można jechać!:) a w ogole to proponowalbym zrobic jakies spotkanko na bartyckiej w np 20 osob...rozproszyc sie zeby nie bylo widać że nas tak duzo...poczekac az przyjda jakies psie syny i zapytac sie ich grzecznie co tu robia i najebac ich (tak tak wiem...to bez sensu bo pozniej beda sie mscic:) tylko co zrobic z tymi wszami spolecznymi.......???? ma ktos pomysl co zrobic poza eksterminacją????
"Synku,ale czy ty skaczesz tak po murkach i schodach???" - Mama:P
A u mnie nie ma dresów!
a jakby jakiś był to by szybko stwierdził że to błąd i że tak nie powinien.
a jak raz kogoś skroł dres z innego miasta to go złapaliśmy i grtzeczne zapytaliśmy gdzie jest jego rower, jak nie powiedziałto go przywiązaliśmy do drzewa, polaliśmy bendzyną i jeszcze raz z zapałką w ręku zapytaliśmy i wtedy jakoś nie miał problemów z pamięcią ani nic bo nas w 10 min. zaprowadził do bikea
a jakby jakiś był to by szybko stwierdził że to błąd i że tak nie powinien.
a jak raz kogoś skroł dres z innego miasta to go złapaliśmy i grtzeczne zapytaliśmy gdzie jest jego rower, jak nie powiedziałto go przywiązaliśmy do drzewa, polaliśmy bendzyną i jeszcze raz z zapałką w ręku zapytaliśmy i wtedy jakoś nie miał problemów z pamięcią ani nic bo nas w 10 min. zaprowadził do bikea
http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?f=22&t=74297
[quote="8!k3r"]no i bardzo dobrze ze kolega byl czujny wiesz co nalezy teraz robic nie :) proste jak by cie dorwal juz rowerku by nie bylo ja np wczoraj mialem taka sytulacje na dropie na dolnej bylo juz ciemno i drechole sobie siedzieli na laweczce w praku przejechalem obok nich spojzeli sie na rowerek i juz wiedzialem ze dropa moge tylko ogladnac no i czym predzaej zjechalem sobie w dol i proste :) czywiscie reka na spluwie :D[/quote]
Biker na dolnej to musisz uważać bo tam jest pełno dresiarzy, nawet w dzień, już jeden z moich kolegów stracił tam rower (naszczęście już odzyskał) więc lepiej uważać na dolnej ...
Biker na dolnej to musisz uważać bo tam jest pełno dresiarzy, nawet w dzień, już jeden z moich kolegów stracił tam rower (naszczęście już odzyskał) więc lepiej uważać na dolnej ...
[quote="michal_rz"]w dodatku to oni znali ciebie i to ciebie szukali!!![/quote]
Stul cioto pysk kurwiszonie jeden i odpierdol sie od adiego !!!! jeszcze raz mi dupsko bedziesz obrabia z tą ciato w pełny tego słowa znaczeniu Focusem za plecami to poznasz sie z moimi dresami michale od meridy,
BTR Banda Tomanów Rzeszowskich !!!! :)
skonczy sie ta sielanka i te kur*a twoje głupie miny i pyskowanie wejdz mi tylko w droge a cie poderżne jak swiniaka na uboju !!!!!!!!!
Stul cioto pysk kurwiszonie jeden i odpierdol sie od adiego !!!! jeszcze raz mi dupsko bedziesz obrabia z tą ciato w pełny tego słowa znaczeniu Focusem za plecami to poznasz sie z moimi dresami michale od meridy,
BTR Banda Tomanów Rzeszowskich !!!! :)
skonczy sie ta sielanka i te kur*a twoje głupie miny i pyskowanie wejdz mi tylko w droge a cie poderżne jak swiniaka na uboju !!!!!!!!!
michal rz< ty wogule wiesz o czym ty mówisz? tego pamiętnego dnia było nas z 10 na pomniku ,aż przy parku zebrało sie dużo dresów i jak już wszyscy jechali dwuch zaczeło biec w naszą strone , wszyscy odrazu przygazowali tylko piku jechał wolno bo był pewny siebie , że tylko tak sobie biegną ( zreszą zawsze jak jeździłem z nim i innymi ludźmi to on zawsze chce wszystkich zaraz bić bo sie krzywo popatrzyli na niego i jego rower) wieć pika złapali, jedna przytrzymał go za ręke a drugi coś sie go pytał.. i nic mu nie rozbili....... wiec jak go niby "prawie zapierdolili" ?? mągry jesteś bo mieszkasz między tymi dresami to cie znają...
bravo za postawe dirtyflow`a bo jak na rzie to tyko sie przeciw stawia twojemu pierdoleniu i wielkim mniemaniu o sobie.....
bravo za postawe dirtyflow`a bo jak na rzie to tyko sie przeciw stawia twojemu pierdoleniu i wielkim mniemaniu o sobie.....
Kopaj Pointa,kopaj równo ,przecież wiesz że to gówno!