siemasz.
mam pewien problem po złożeniu dobrej zjazdówki w wyniku kontuzji;/
po badaniach lekarz mi powiedział iż nie mogę zbyt ostro jeździć.
W związku z tym wysuwam się z pytaniem jaką ramkę polecacie do lekkie dh/fr objaśniam niezbyt dalekie skoki, zero dropów, korzeniste traski.
fajnie by było gdyby po wysunięciu siodła w ,,miarę" wygodnie jeździło się po drodze. Zaznaczę że rama musi być wytrzymała gdyż moja waga oscyluje w granicach 95kg.
Co do skoku to 150 nie mniej
W oko wpadło mi stinky, banshee chaparral, transition dirt bag.
rama do lekkiego dh/fr co poleciacie
-
- Kontakt:
Zmien lekarza. Idz do sportowego albo chociaz powiedz jaka kontuzja. Bo w 99% przypadków państwowe jełopy po prostu wciskaja gówno bo nie wiedza jak leczyc i tak jest im wygodnie. Kumplowi lekarz zabronił na desce jezdzic, a nie dopytał sie ze wypadek podczas wyjazdu na deske nastąpił pod hotelem...kielbas1991 pisze:po badaniach lekarz mi powiedział iż nie mogę zbyt ostro jeździć.
-
- Kontakt:
Prywatna nie znaczy dobra. Chcesz sensowna opinie to znajdz lekarza co sportowców leczy regularnie bo on rozumie, ze chcesz byc w formie na teraz, a nie do konca zycia udawac inwalide. W prywatnej nie sportowej to mi kiedys lekarz wmawiał, ze moje blizny to siniaki... n/c.kielbas1991 pisze:mam z lękotką problemy byłem w prywatnej klinice i tak mi powiedziele żeby nie przeciążać kolana, i tak muszę śmigać w usztywniaczu;/
Znam sporo ludzi co jezdzi w usztywniaczach czy z problemami z kolanami i nie wymiekaja. Chociaz patrzac na pinka to moze wystarczy w ochraniaczach jezdzic

Inna sprawa, ze moim zdaniem dh nie obciaza jakos masakrycznie kolan. Glebisz mniej niz w dircie, obciazenie mniejsze niz narty i deska czy bieganie.