Nowe firmy na rynku! Twenty6, MDE, BLACX
-
- Kontakt:
Re: Nowe firmy na rynku! Twenty6, MDE, BLACX
Nowa dostawa z Twenty6 dotarła do nas i czeka na chętnych, poza tym co już trafiło w ręce nowych właścicieli także z tego forum 

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Las3k_91 Ldz nerkę możesz sprzedać - podobno kupę kasy jest warta 

https://www.facebook.com/GeckoRS - moja hodowla gadów 

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Tyle,że piny Twenty6 są zupełnie inne kształtem jak i trzymaniem nogi 

https://www.facebook.com/GeckoRS - moja hodowla gadów 

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
sorki ale chyba mowa tutaj o rzeczach ktore mozna kupic a nie samemu zrobicLas3k_91 Ldz pisze:Bierzesz pina M4/10mm za 10gr, ścinasz szlifierką pod kątem

nie jezdzilem nigdy na takim patencie jak opisujesz ale czy Ty jezdziles kiedys na pinach Straitline'a ? mowie tutaj o tych z szesciakatnym zakonczeniem ? bo roznica w trzymaniu miedzy "ostrymi" pinami Twenty6 , zwyklymi pinami a tymi od Straitline'a jest calkiem wyczuwalnaLas3k_91 Ldz pisze:masz najlepiej trzymającego pina na rynku

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Mogę Ci je sprzedać jeśli chcesztsuful_zoo pisze:sorki ale chyba mowa tutaj o rzeczach ktore mozna kupic a nie samemu zrobic

Gdzieś tam jeździłem na pedałach Straitline'a, ktoś miał, ale nie wczuwałem się w nie, normalnie trzymają, dobrze, jak stare Terrory od NSa.
-
- Kontakt:
Tak bardzo jak chwale sobie moje Twenty6 Prerunnery to ostre piny w nich nie trzymały bardziej niz długie gwintowane piny w Konach Wah Wah/HT AN01SS.tsuful_zoo pisze:nie jezdzilem nigdy na takim patencie jak opisujesz ale czy Ty jezdziles kiedys na pinach Straitline'a ? mowie tutaj o tych z szesciakatnym zakonczeniem ? bo roznica w trzymaniu miedzy "ostrymi" pinami Twenty6 , zwyklymi pinami a tymi od Straitline'a jest calkiem wyczuwalna
Moze jeszcze zasugerujesz komus, ze jak chce szybko jezdzic to zamiast roweru niech sobie auto kupi? Chyba nie o to chodzi.KubaLaPL pisze:Kupcie sobie SPD jak chcecie mieć mega hiper trzymanie
Ja zawsze lubie takie wyliczenia bo one zakładają, że twój czas jest darmowy. Mój nie jestLas3k_91 Ldz pisze:Bierzesz pina M4/10mm za 10gr, ścinasz szlifierką pod kątem i masz najlepiej trzymającego pina na rynku, proste. Zresztą bez tego też bardzo dobrze trzymają.

-
- Kontakt:
sorki Spaced chodzlo mi o to ze piny od Straitline'a trzymaly lepiej od pozostalych ktore wymienilem a jezeli mowa o dlugosci to tak jak wyzej napisalem .Spaced pisze:Tak bardzo jak chwale sobie moje Twenty6 Prerunnery to ostre piny w nich nie trzymały bardziej niz długie gwintowane piny w Konach Wah Wah/HT AN01SS.
Raczej to był tekst mający zakończyć te posty niezbyt na temat. Ale jak zwykle nie zrozumiałeś.Spaced pisze:Moze jeszcze zasugerujesz komus, ze jak chce szybko jezdzic to zamiast roweru niech sobie auto kupi? Chyba nie o to chodzi.
Produkty od Twenty6 to jest biżuteria. Nie musi być super mega funkcjonalna, tu też jest ważny bardzo wygląd i dożywotnia gwara. Jeśli byłoby mnie stać to na sto pro bym sobie kupił bo lubię takie dodatki. Jeśli by trzymały o 5% gorzej niż inne to bym nie płakał. Prosem nie jestem i nie będę.
Myślę, że w calusieńkie 50 minut wyrobisz się z tym z palcem w pośladach.Spaced pisze: Tak ile szacunkowo zajmuje ci zeszlifowanie powiedzmy 50 pinów?
licząc 5 zł za piny i 15 zł, które byś zarobił pracując przez ten okres to i tak wychodzi WIELE taniej niż kupić komplet pinów, szczególnie od T6.
Z gówna bata nie ukręcisz.
-
- Kontakt:
A za siedzenie na forum ile zarabiasz? Jak się z laskami umawiasz, to też Ci za czas płacą?Spaced pisze:Ja zawsze lubie takie wyliczenia bo one zakładają, że twój czas jest darmowy. Mój nie jest Tak ile szacunkowo zajmuje ci zeszlifowanie powiedzmy 50 pinów? Bo ciekawy jestem ile realnie oszczędzasz

Naprawdę 130+zł za 40 śrubek to dla was uczciwa cena?