Nowe firmy na rynku! Twenty6, MDE, BLACX

Jergus
Kontakt:

Post autor: Jergus »

Już niebawem więcej zabawek z Twenty6 będzie u dystrybutora.
GodLikeBike
Kontakt:

Re: Nowe firmy na rynku! Twenty6, MDE, BLACX

Post autor: GodLikeBike »

Nowa dostawa z Twenty6 dotarła do nas i czeka na chętnych, poza tym co już trafiło w ręce nowych właścicieli także z tego forum :)
Załączniki
Biżuteria z Twenty6
Biżuteria z Twenty6
KubaLa
moderator
Kontakt:

Post autor: KubaLa »

Fap fap fap.
A te kolorowe piny w sam raz dla Laska :mrgreen:
Z gówna bata nie ukręcisz.
Las3k_91 Ldz
Kontakt:

Post autor: Las3k_91 Ldz »

Nie, dzięki, patrzyłem w cennik :mrgreen:
nopainnogame
Kontakt:

Post autor: nopainnogame »

Las3k_91 Ldz nerkę możesz sprzedać - podobno kupę kasy jest warta :lol:
https://www.facebook.com/GeckoRS - moja hodowla gadów ;)
KubaLa
moderator
Kontakt:

Las3k_91 Ldz pisze:Nie, dzięki, patrzyłem w cennik
Stary, ale ile kolorków! :mrgreen:
Las3k_91 Ldz
Kontakt:

Nie ogarniasz filozofii, mój rower jest jaki jest, własnie dlatego, że nie patrzę na kolor partsów tylko wartości użytkowe i cenę :D A piny uznaję tylko stalowe i wychodzą 4zł, a nie ponad 130 - to jest dla was normalne? ;)
nopainnogame
Kontakt:

Post autor: nopainnogame »

Tyle,że piny Twenty6 są zupełnie inne kształtem jak i trzymaniem nogi ;)
https://www.facebook.com/GeckoRS - moja hodowla gadów ;)
tsuful_zoo
Kontakt:

Post autor: tsuful_zoo »

nopainenogame masz racje. same scieraja sie pod butem ;) waga i to ze same sie odlamuja by nie niszczyc pedalow to ich zalety ale napewno nie sa jakies wyjatkowe jezeli chodzi o trzymanie. jezeli mowa o trzymaniu to piny straitline'a trudno je pobic.

Las3k_91 Ldz
Kontakt:

tsuful_zoo pisze:jezeli mowa o trzymaniu to piny straitline'a trudno je pobic.
Bierzesz pina M4/10mm za 10gr, ścinasz szlifierką pod kątem i masz najlepiej trzymającego pina na rynku, proste. Zresztą bez tego też bardzo dobrze trzymają.
tsuful_zoo
Kontakt:

Las3k_91 Ldz pisze:Bierzesz pina M4/10mm za 10gr, ścinasz szlifierką pod kątem
sorki ale chyba mowa tutaj o rzeczach ktore mozna kupic a nie samemu zrobic ;)
Las3k_91 Ldz pisze:masz najlepiej trzymającego pina na rynku
nie jezdzilem nigdy na takim patencie jak opisujesz ale czy Ty jezdziles kiedys na pinach Straitline'a ? mowie tutaj o tych z szesciakatnym zakonczeniem ? bo roznica w trzymaniu miedzy "ostrymi" pinami Twenty6 , zwyklymi pinami a tymi od Straitline'a jest calkiem wyczuwalna ;)

KubaLa
moderator
Kontakt:

Kupcie sobie SPD jak chcecie mieć mega hiper trzymanie.
tsuful_zoo
Kontakt:

KubaLaPL pisze:Kupcie sobie SPD jak chcecie mieć mega hiper trzymanie.
wole flaty ale dzieki wielkie za podpowiedz ;)

Las3k_91 Ldz
Kontakt:

tsuful_zoo pisze:sorki ale chyba mowa tutaj o rzeczach ktore mozna kupic a nie samemu zrobic ;)
Mogę Ci je sprzedać jeśli chcesz :D 50zł za komplet, czyli prawie 3x mniej, od jutra podwyżka!
Gdzieś tam jeździłem na pedałach Straitline'a, ktoś miał, ale nie wczuwałem się w nie, normalnie trzymają, dobrze, jak stare Terrory od NSa.
tsuful_zoo
Kontakt:

O! dzieki wielkie. Ja moge Ci sprzedac tasme bys sie przykleil do swoich, tez trzyma niezle ;) To nie kacik zrob to sam ;)
Terrory maja moze i mega trzymanie ale niestety dlugie piny czuc w bucie ( jezdze na 5.10 Freerider )

Spaced
moderator
Kontakt:

Post autor: Spaced »

tsuful_zoo pisze:nie jezdzilem nigdy na takim patencie jak opisujesz ale czy Ty jezdziles kiedys na pinach Straitline'a ? mowie tutaj o tych z szesciakatnym zakonczeniem ? bo roznica w trzymaniu miedzy "ostrymi" pinami Twenty6 , zwyklymi pinami a tymi od Straitline'a jest calkiem wyczuwalna
Tak bardzo jak chwale sobie moje Twenty6 Prerunnery to ostre piny w nich nie trzymały bardziej niz długie gwintowane piny w Konach Wah Wah/HT AN01SS.
KubaLaPL pisze:Kupcie sobie SPD jak chcecie mieć mega hiper trzymanie
Moze jeszcze zasugerujesz komus, ze jak chce szybko jezdzic to zamiast roweru niech sobie auto kupi? Chyba nie o to chodzi.
Las3k_91 Ldz pisze:Bierzesz pina M4/10mm za 10gr, ścinasz szlifierką pod kątem i masz najlepiej trzymającego pina na rynku, proste. Zresztą bez tego też bardzo dobrze trzymają.
Ja zawsze lubie takie wyliczenia bo one zakładają, że twój czas jest darmowy. Mój nie jest ;) Tak ile szacunkowo zajmuje ci zeszlifowanie powiedzmy 50 pinów? Bo ciekawy jestem ile realnie oszczędzasz ;)
tsuful_zoo
Kontakt:

Spaced pisze:Tak bardzo jak chwale sobie moje Twenty6 Prerunnery to ostre piny w nich nie trzymały bardziej niz długie gwintowane piny w Konach Wah Wah/HT AN01SS.
sorki Spaced chodzlo mi o to ze piny od Straitline'a trzymaly lepiej od pozostalych ktore wymienilem a jezeli mowa o dlugosci to tak jak wyzej napisalem .

KubaLa
moderator
Kontakt:

Spaced pisze:Moze jeszcze zasugerujesz komus, ze jak chce szybko jezdzic to zamiast roweru niech sobie auto kupi? Chyba nie o to chodzi.
Raczej to był tekst mający zakończyć te posty niezbyt na temat. Ale jak zwykle nie zrozumiałeś.
Produkty od Twenty6 to jest biżuteria. Nie musi być super mega funkcjonalna, tu też jest ważny bardzo wygląd i dożywotnia gwara. Jeśli byłoby mnie stać to na sto pro bym sobie kupił bo lubię takie dodatki. Jeśli by trzymały o 5% gorzej niż inne to bym nie płakał. Prosem nie jestem i nie będę.
Spaced pisze: Tak ile szacunkowo zajmuje ci zeszlifowanie powiedzmy 50 pinów?
Myślę, że w calusieńkie 50 minut wyrobisz się z tym z palcem w pośladach.
licząc 5 zł za piny i 15 zł, które byś zarobił pracując przez ten okres to i tak wychodzi WIELE taniej niż kupić komplet pinów, szczególnie od T6.
Las3k_91 Ldz
Kontakt:

Spaced pisze:Ja zawsze lubie takie wyliczenia bo one zakładają, że twój czas jest darmowy. Mój nie jest Tak ile szacunkowo zajmuje ci zeszlifowanie powiedzmy 50 pinów? Bo ciekawy jestem ile realnie oszczędzasz
A za siedzenie na forum ile zarabiasz? Jak się z laskami umawiasz, to też Ci za czas płacą? :mrgreen: Komplet 40 pinów to parę minut, dłużej wychodzi zamówienie albo wkręcenie. Inna sprawa, że już tego nie robię, bo nieścinane trzymają wystarczająco bardzo dobrze.

Naprawdę 130+zł za 40 śrubek to dla was uczciwa cena? ;)
ODPOWIEDZ