Nie, a 4 mln za 9cio letnie auto to dla Ciebie uczciwa cena?Las3k_91 Ldz pisze:Naprawdę 130+zł za 40 śrubek to dla was uczciwa cena?

http://otomoto.pl/ferrari-enzo-C19421341.html
Nie, a 4 mln za 9cio letnie auto to dla Ciebie uczciwa cena?Las3k_91 Ldz pisze:Naprawdę 130+zł za 40 śrubek to dla was uczciwa cena?
Na forum siedze w przewrach z pracy i sprawia mi to przyjemnosc. Szlifowanie pinów nie sprawia mi przyjemnosci.Las3k_91 Ldz pisze:A za siedzenie na forum ile zarabiasz? Jak się z laskami umawiasz, to też Ci za czas płacą?
Płacisz za marke, tez troche narzekam na wywindowane ceny pedałow ale prosta zasada - nie chcesz nie kupuj.Las3k_91 Ldz pisze:Naprawdę 130+zł za 40 śrubek to dla was uczciwa cena?
Nie mam w domu szlifierki. Doliczam trip po szlifierke. Inna sprawa, ze ciesze się, że wiesz ile per godzina robieKubaLaPL pisze:Myślę, że w calusieńkie 50 minut wyrobisz się z tym z palcem w pośladach.
licząc 5 zł za piny i 15 zł, które byś zarobił pracując przez ten okres to i tak wychodzi WIELE taniej niż kupić komplet pinów, szczególnie od T6.
Jest ładne, troche lzejsze i bardzo mocne (chociaz alu piny akurat są słabe, stal i ti lepsze)Las3k_91 Ldz pisze:Dobra, koniec dygresji - czemu to tyle kosztuje, w czym jest lepsze?
W sensie jedna katalogowa firma, której częsci cżęsto się sypią i super droga firma, której częsci się sypią?Las3k_91 Ldz pisze: Tune, bo KCNC to jeszcze nie ta liga...
No właśnie nie są lekkie, zacisk Darta waży tyle samo, pedały HT mniej, a mostków to 1/3 jest lżejsza... To samo z wytrzymałością, 386g Aeriale Pro się nie sypią, mają 1 łożysko maszynowe więcej [wytrzymałość], a są 2x tańsze. Mostki i zaciski zakładam, że się nie psują.Spaced pisze:Jest ładne, troche lzejsze i bardzo mocne (chociaz alu piny akurat są słabe, stal i ti lepsze)
W sensie Tune, który jest kultowy, LEKKI i się nie sypie i Dart dla maniaków wagiSpaced pisze:W sensie jedna katalogowa firma, której częsci cżęsto się sypią i super droga firma, której częsci się sypią?
Te nowe? Jedne z nich miałem w ręku i trzeba korygowac pinami zeby w ogole butem do srodkowych pinów sięgnac...Las3k_91 Ldz pisze:pedały HT mniej,
Nie sypie? Wejdz na jakies niemieckie forum i przeszukaj opinie o pierwszych seriach piast do dh. Nie wiem jak jest teraz ale kiedys było źle! Kultowy to jest jak wszystko w Polsce - nikogo nie stac, a ludzie znaja marke to kazdy zaklada, ze super a potem sie okazuje ze twoje m6 jest bardziej krzywe od twojego siusiakaLas3k_91 Ldz pisze:W sensie Tune, który jest kultowy, LEKKI i się nie sypie i Dart dla maniaków wagi
W sumie to cholernie tu pasuje.Spaced pisze:Liczy sie jak się rower [część - dop. Lasek] sprawuje, a nie urojona renoma. Po to wziąlem legenda [darta], a nie jakies przereklamowane cacko, które pewnie ty bys wział bo zawodnik x na nim jezdzi i byla reklama na pinku. Tak samo jest z Dartem - rama [część] moze nie jest elo elo modna i gorącej 15tki na nia nie wyrwiesz ale dobrze jezdzi i do dirtu [czegokolwiek] oprócz kilku bardzo drogich ram nic lepszego nie widze.
Poza tym to są części dla lanserów-koneserów, a nie wydaje mi się, żeby lanser potrzebował dłuższej gwary niż 2 lata. No i są takie niezawodne.Spaced pisze: jak cos sie dzieje to dart ma swietną gwarancje.
a jaka dokladnie czesc miales od Twenty6 ze tak sie przeliczyles ?Las3k_91 Ldz pisze:ale widzę, że się przeliczyłem.
Już jasne?Las3k_91 Ldz pisze:nie bardzo widzę powód żeby kupić. Myślałem, że mi jakiś podrzucicie, bo lubię drogie partsy, ale widzę, że się przeliczyłem.
Poczytaj zanim wyciągniesz takie info z tyłka. Sypały się. Nie wiem jak jest teraz ale zaraz po wejsciu na rynek byly problemy i niemcy strasznie na nie narzekali. Mam wrażenie, ze po prostu zakładasz, ze skoro cos jest długo na rynku to musi byc dobrym produktem.Las3k_91 Ldz pisze:ale King i Kong są od lat na rynku i się nie sypią.
I co komu po tym?Las3k_91 Ldz pisze:naprawdę kultowe
Nie bardzo i to znaczy, ze nie rozumiesz o czym mówie. Nie sugeruje, ze jest sens brac twenty6 bo ma "marke". Mówie, ze rozumiem ludzi co kupuja twenty6 bo to są bardzo ładne, dobrze wykonane częsci przy okazji użyteczne i sensowne.To są konkretne i namacalne parametry. Tak samo rozumiem po co komu ładny zegarek. Nie pokazuje dokładniej godziny ale jest ładnyLas3k_91 Ldz pisze:W sumie to cholernie tu pasuje.
Nie musisz. Tak samo jak nie musisz chodzic na komedie romantyczne do kina by miały sens bytu. Wiesz co to jest grupa docelowa? Zachowujesz się jakbyś był jedynym klientem na świecie. Gorzej ode mnie nawetLas3k_91 Ldz pisze: no nie bardzo widzę powód żeby kupić.
Jestem jedynym, który wydaje kasę, którą JA zarabiamSpaced pisze:Zachowujesz się jakbyś był jedynym klientem na świecie.
widze ze zal Ci dupe troche sciskaLas3k_91 Ldz pisze:lepiej byś z zachodu marek poszukał, ale takich prawdziwych, a nie elo kolorowych dla bogatych dzieci, które tylko zdjęcia oglądają. AX Lightness, Schmolke, FRM, Extralite itd, one naprawdę mają coś ciekawego w ofercie.
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 2 gości