Hussefelt inserty
Hussefelt inserty
Mam mały problem z insertami w moim Truvativie. Dokładnie chodzi o to że, mimo dokręconego insertu "kołysze" się on lekko na boki.
Napotkałem jednak problem, bo ów insert jest jakby zablokowany. Na miejscu trzyma go mała śrubka/ klinik, przerabiał ktoś może temat luzujących się insertów i mógł by coś doradzić?
Napotkałem jednak problem, bo ów insert jest jakby zablokowany. Na miejscu trzyma go mała śrubka/ klinik, przerabiał ktoś może temat luzujących się insertów i mógł by coś doradzić?
-
- Kontakt:
Tak maiłem podobny problem ciężko było wybić ten klin ale jakoś się udało on w środku ( przynajmniej u mnie miał dziurkę wkręciłem w nią śrubę i wyciągnąłem go, problem polega na tym ze jeżeli dokręcisz insert mocniej tak żeby się nie kołysał to musisz w nim naciąć nową wypustkę na ten klin.
(ja np. jeszcze zalewałem ten gwint klejem do metalu żeby go wzmocnić)
I tak uważam to rozwiązanie za dość krótkotrwałe bo po jakimś czasie znowu będzie to samo, po prostu już padnięty jest gwint w korbie :/
(ja np. jeszcze zalewałem ten gwint klejem do metalu żeby go wzmocnić)
I tak uważam to rozwiązanie za dość krótkotrwałe bo po jakimś czasie znowu będzie to samo, po prostu już padnięty jest gwint w korbie :/
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: