Problem, wymiana płynu w hamulcach
Problem, wymiana płynu w hamulcach
Kolejny problem.. Gdy dzis przy wymienianiu płynu w hamulcu hydraulicznym nie udało mi sie za 1 razem probowałem dalej.. Odpowietrzyłem hamulec od dołu i wyciekł stary płyn. Nalałem nowy znów odpowietrzyłem.. Ale hamulec nadal dziwnie działal.. Dociskal sie prawie cały do kierownicy.. Powtórzyłem czynnosc ponownie pare razy nie pomogło a wręcz przeciwnie teraz hamulec w ogóle dochodzi cały do kierownicy oraz w ogole nie hamuje.. Gdy znów odpowietrzyłem hamulec i wlałem olej zrobila sie jakby mała dziurka którędy zaczoł wyciekac płyn.. Zaraz obok tej do której wlewa sie płyn.. Taka mała nie jestem pewny czy ona była czy nie. Wlewałem płyn sztrzykawką oraz zatykałem tym tym takim nie wiem jak to sie nazywa.. Nie wiem co źle zrobiłem prosze o pomoc ; /.. Nie długo są zawody a ja nie wiem co robic.
-
- Kontakt:
(...)Sebaa pisze: Ale hamulec nadal dziwnie działal.. Dociskal sie prawie cały do kierownicy..
Sebaa pisze:zatykałem tym tym takim nie wiem jak to sie nazywa.. Nie wiem co źle zrobiłem

Na Twoim miejscu, podał bym polonist-kę/e do sądu

Napisz jaki masz hamulec. Do większości modeli są dostępne poradniki patrzy: google. Zestawy odpowietrzające również są dostępne.
Centruję i zaplatam w Krakowie, zapraszam do współpracy.