sory za powtórzenie tematu, od czego zacząć?

green95
Kontakt:

Post autor: green95 »

kokz666, nie, nie próbowałam. ale to dobra myśl, mam nadzieje, ze swie uda :)

Las3k_91 Ldz , niestety nie umiem na tyle podnieść koła :|

jakubas101 , dziękuje za wskazówki, chciałabym być już na tym etapie przesadzania xd
jakubas101 pisze:mnie z deka zmoczyło
założe się ze byłeś cały mokry :lol:
green95
Kontakt:

Zegnam sie z Wami na tydzien, jutro jade nad piekne, polskie, deszczowe morze, niestety bez roweru (chyba tego nie przezyje :| )

pozdrawiam gorąco, trzymajcie się fani kolarstwa górskiego ;)
AveFreeride
Kontakt:

Post autor: AveFreeride »

green95 pisze:jest naprawdę niezły
hahahahahahahahahahha :mrgreen: i mnie w dupie nie mieście koledzy którzy o tak o sobie jeżdzą z rok dają 2 razy lepiej high cheer'y i inne ;) także nie jest tak dobry bo przebywając z nimi troche sie o stuncie dowiedziałem i można być o wiele lepszym :)
PB: http://tnij.org/s49y
Rwr: http://tnij.org/p6pm
TO JEST KROSS NA TYM JEŹDZI KAŻDY PROS
jakubas101
Kontakt:

Post autor: jakubas101 »

AveFreeride mają jakieś filmiki tego co wyczyniają? :)

green95 a jakże by inaczej :D Z resztą nie pierwszy raz ;) Ja śmigam nad morze 30 - 3. Mimo pewnie już złożonego roweru nie zabieram go :D Podpier*olą mi go i chyba bym się wściekł. :twisted:
DeStRoY
green95
Kontakt:

Witajcie z powrotem :) tydzień bez roweru nad morzem był okropny, no ale już jestem przy swojej meridzie xD

ćwiczę wheelie i ćwiczę i postępów nie widać, nie umiem określić co robię źle, bo to chyba nie jest kwestia siły, prawda?

dzisiaj zaliczyłam piękną glebe, w końcu można by powiedzieć :P ale oplacalo sie, zwlaszcza, ze teren byl calkiem spoko jak dla mnie i zjazd, chociaz bez dobrej techniki, naprawde fajny :) < kiedy tylko rozwinelam predkosc i zobaczylam przeszkode, zahamowalam, troche spanikowalam, ze jej nie przeskocze i zwyczajnie ominelam :? , och tak przeciez byc nie moze :| >
FRmaniak
Kontakt:

Post autor: FRmaniak »

Mi na takie coś pomaga głośna, szybka i dynamiczna muzyka. Jak lece po trasie, jak się czegoś boisz to uwierz że to pomaga

ODPOWIEDZ