amor od WSK
ej kurde... ja juz nic nie kapuje... kupie jakiegos simsona za 100zł (grat,ruina)
wyjme amor... i co musze zrobic zeby wsadzic go do bika ? i mi by pasowalo mniej skoku :/ a amor od komarka by pasował ? Moim marzeniem jest miec opone 3.0 a w takim rowerku bylo by to mozliwe :] aha... pomykam dirt i street nadawalo by sie to do takiej jazdy ? :|
wyjme amor... i co musze zrobic zeby wsadzic go do bika ? i mi by pasowalo mniej skoku :/ a amor od komarka by pasował ? Moim marzeniem jest miec opone 3.0 a w takim rowerku bylo by to mozliwe :] aha... pomykam dirt i street nadawalo by sie to do takiej jazdy ? :|
http://www.ebike.pl/
z tym zeby zrobic takiego amorka dopasowac to jest troche roboty najwiecej jest przy rurze sterowej bo trzeba ja troche stoczyc no i trzeba jakos oske dopasowac bo w motorze jest inna a co do amora z komarka to nie polecilbym bo to nie dosc ze ciezkie no moze nie az tak ale jesli chodzi o wyglad to brzydkie a ma bardzo miekkie sprezyny
deeejot rusza czarne puyyytyyyyy......
szprzedam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
amortyzator z mojego podpisu !!!!!!!!!!!!!!!!
170mm zajebisciee płynnego skoku
tłumienie olejowe
standarodowe mocowanie pod os 20mm i piaste taką jak robi risse czyli 120mm szerokosci (do amortyzatoraz dorzuce oczywiscie piaste która równiez sam zrobiłem na łozyskach maszynowych) wszystko za 600 zł
jedyne co trzeba zrobic to przyspawac sobie jeszcze adapter pod zacisk hamulca bo mi sie nie czchiało :D
amortyzator z mojego podpisu !!!!!!!!!!!!!!!!
170mm zajebisciee płynnego skoku
tłumienie olejowe
standarodowe mocowanie pod os 20mm i piaste taką jak robi risse czyli 120mm szerokosci (do amortyzatoraz dorzuce oczywiscie piaste która równiez sam zrobiłem na łozyskach maszynowych) wszystko za 600 zł
jedyne co trzeba zrobic to przyspawac sobie jeszcze adapter pod zacisk hamulca bo mi sie nie czchiało :D
www.birol.prv.pl
www.hcfr.pl
www.hcfr.pl
no wlasnie ja tu mialbym dobrego amora a za malutka cene w porownaniu z firmowymi amorami do rowerow a moj kumpel ma tokarke i wydalbym tylko na amora a reszte to by sie zrobilo a moze bym nawet skabinowal za darmo amora i by bylo zajebiscie prosze o odpowiedzi na me pytania
deeejot rusza czarne puyyytyyyyy......
znaczy sie chodzi mi o ten http://www.pinkbike.com/modules/photo/? ... age=275339 bo nowego narazie nie sprzedam
www.birol.prv.pl
www.hcfr.pl
www.hcfr.pl
jezu!! wy chybga nigdy nie widzieliście żadnego simsona ani żadnych innym motorków tego typu, przecież to wszystko jest zrobione z grubej starej stali , sam te amortyator waży tyle co cały rower zjazdowy... jak wy chcecie zroi na nim np : buuny hopa ?
Kopaj Pointa,kopaj równo ,przecież wiesz że to gówno!