Trochę Cię będą krytykować, bo niby demo najlepsze na świeciebomba pisze:
Troche zmian

Miałem X-fuzje i chętnie bym włożył ponownie do nowej ramy, jak wrażenia po zmianie ?? Były jakieś testy w górach ?
Trochę Cię będą krytykować, bo niby demo najlepsze na świeciebomba pisze:
Troche zmian
Pierwsze wrażenie, jeszcze w domu "Jakie to wielkie !" . Potem szybko po kask i na testy na lokalnej trasie, późno było ale 3 razy zjechać się udało. Co mnie zaskoczyło bardzo cichy, mimo braku jakichkolwiek osłonek łańcuch nawet na większych dziurach nie walił po ramie. Zawieszenie bardzo czułe w porównaniu do demo, ale bardziej pompuje, skoczne. Fajnie się prowadzi, mniej nerwowy od demo, troszkę ciężej się w bandy było zmieścić, ale bez tragedii. Ogólnie większość na plusDużo ciekawiej po zmianach
Jakieś pierwsze wrażenia po zmianie Demo na Ghosta?
Tak jak kolega niżej napisał. Z taką różnicą że nie zostało popsute a nie wytrzymało nie dolotu na dropie( jakieś 4.5 może 5 metrów)Czym podyktowane zmiany?
Osobiście wolałbym Demo;)
Zmiana nie była przypadkiem podyktowana popsuciem demo?
Testów w górach nie było jeszcze, tylko siepraw dzisiaj, ale ciężko tam przetestować prace damperaTrochę Cię będą krytykować, bo niby demo najlepsze na świecie
Miałem X-fuzje i chętnie bym włożył ponownie do nowej ramy, jak wrażenia po zmianie ?? Były jakieś testy w górach ?
Jeden strzał i rama poszła? Że tak powiem:bomba pisze:Z taką różnicą że nie zostało popsute a nie wytrzymało nie dolotu na dropie( jakieś 4.5 może 5 metrów)
Od tego masz pokrętełko , to niebieskiebomba pisze:Zawieszenie bardzo czułe w porównaniu do demo, ale bardziej pompuje, skoczne.
63 st , duży rozstaw osi , zobaczysz co się dzieje na naprawdę stromych i dziurawych trasach - "mniut"bomba pisze:Krytykować mogą jak na razie to lepiej jeździ mi się Ghost'cie jest większy i mniej czuć prędkość dzięki czemu można bardziej puścić heblea wynika to chyba z długości tyłu demo miało za krótki w porównaniu do reszty roweru, "siedziało" się za bardzo na tylnim kole, tutaj "siedzi" się bardziej po środku roweru i nie odczuwa się tak prędkości ( jak dla mnie na +), ale to też ma swoje wady na demo łatwiej się whipy robiło
tutaj zdecydowanie ciężej
bomba- nie dalo sie tego naprawic? Nagwintowac? Nie brzmi tak tragicznie, zeby az rame zmieniac jak dla mnie
Demo narazie nie ruszam, sprawa z demo poszła do federacji konsumenta, tam mi powiedzieli żebym napisał pisno o niezgodności towaru z umową. Dopiero jak tą drogą mi się nie uda mi się nic osiągnąć, dopiero wtedy będę próbował naprawić demoAle po co naprawiac jak można mieć nową gajniejszą rame ?
A Demo na spokojnie można naprawić i nie ukrywając tego sprzedac ją
Wiem, ale nawet na ustawieniu na maksa bardziej buja od demo a zawieszenie robi się dosyć tępeOd tego masz pokrętełko , to niebieskie .
Myślałem, że tyko mi się tak wydaje a jednakbomba pisze: wynika to chyba z długości tyłu demo miało za krótki w porównaniu do reszty roweru, "siedziało" się za bardzo na tylnim kole,
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości