;o pisze:Wczesniej wybralem sie na najnowszego Batmana, nie jestem jakims jego wielkim fanem szczerze mowiac. Film mial gorsze i lepsze momenty. Ogolnie wydawal mi sie fajny, poza kilkoma karykaturalnie wygladajacymi scenami i wcisnietymi troche na sile, w stylu, ktorym moze jaralbym sie majac 7-8lat. Poza tym nawet dawal rade. Na pewno przydaloby sie obejrzec go jeszcze raz bo mam troche mieszanych uczuc i moglem nie zwrocic na cos uwagi. Za to podobala mi sie kobieta kot
Aaaa, zapomnial bym- glos batmana, kiedy byl batmanem :O Do Behemotha moze by pasowal na wokal ale w filmie brzmialo to komicznie
Twoje problemy moznaby na 2 grupy podzielic:
Karykaturalne sceny 1: Nolan nie ma asystenta reżysera jeśli dobrze kojaże, a sam nie jest za dobry z choreografią scen walki. Jest lepiej niz było ale dalej do poprawy
Karykaturalne sceny 2: Ten film był zbyt rozbudowany fabularnie jak na 1 film. Przez to sporo wątkow nagle sie urywa czy pojawia od czapy. Nie dało sie wiecej wcisnac w film, ktory trwał 140 minut. Najlepszym rozwiązaniem byłoby zrobienie 2 filmów (swoją droga początkowo TDK miał byc 2 filmami 1) Joker 2) Upade 2face ale przez śmierć Jokera skompresowali to).
Moim zdaniem TDKR powinien byc 2 filmami ale rozumiem, że Nolan chce iść dalej i czekam na jego dalsze projekty nie związane z Batmanem.
A co do kobiety kot - chetnie bym przygarnął takiego kociaka
Tak z trailerów jeszcze:
http://youtu.be/vgr2syY_OU4
Jaram sie nowym Bondem. Sam Mendes u steru, brak strajku scenarzystów jak przy Quantum, za kamerą Roger Deakins no i Bardem i Finnes oprócz stałej obsady. Jest sie czym jarać i z tego co mi się wydaje to spory odsetek będzie kręcony na 70mm wiec bedzie powód by iść do imaxa.