Czy zna ktoś sprzedawcę lub poznaje rame?

juraski
Kontakt:

Czy zna ktoś sprzedawcę lub poznaje rame?

Post autor: juraski »

http://allegro.pl/rama-leaderfox-dragst ... 56782.html

pytanie odnośnie tej aukcji, kojarzy ktoś złożony na tej ramie rower? Zna ktoś sprzedawce? Miejscowość EŁK tyle wiem z aukcji nie ma kontaktu nie zauważyłem a chciałem kupić bo od dłuższego czasu szukam tego koloru i rozmiaru i dziś ktoś mi ją dosłownie sprzątnął sprzed nosa gdy miałem kliknąć kup teraz....
miki_ck
Kontakt:

Post autor: miki_ck »

Ale o co chodzi? (Nie wiem też co ten temat ma wspólnego z działem w którym go umieściłeś.)

Ktoś ją kupił przecież więc sprawa zamknięta. Po co chcesz się teraz kontaktować ze sprzedawcą?
Możesz wciąż użyć opcji "pytanie do sprzedającego" - jeśli gość nie podał innego kontaktu to widocznie preferował taką opcję.
MiP
Kontakt:

Post autor: MiP »

Nie ogarniam tematu. Aczkolwiek powiem tyle że kolega miał ją dziś kupić (pomagam mu składać rower) i niestety nie zdążył.
juraski
Kontakt:

"pytanie sprzedającemu" zadaje od wczoraj i nie odpisuje dlatego nie klikałem pytam bo chcę zapytać o możliwość wykupu najwyżej dałbym pare zł wiecej
Las3k_91 Ldz
Kontakt:

Post autor: Las3k_91 Ldz »

W giełdzie są Dragi, nie widzę sensu marudzenia...
juraski
Kontakt:

podaj przykłady 16" bo nie znalazłem w dodatku szukam najlepiej białego
juraski
Kontakt:

podaj przykłady 16" bo nie znalazłem w dodatku szukam najlepiej białego
Las3k_91 Ldz
Kontakt:

Post autor: Las3k_91 Ldz »

Mój kumpel ostatnio takiego sprzedał, nawet białego. Nie dziś to jutro.
juraski
Kontakt:

szukam od 7 miesięcy nie trafiają się, te nowe to w ogóle sporadycznie tu to nawet nie drag tylko cocaine była ale ze wzmocnieniem główki i elementem cnc więc bym ja brał ale mnie ktoś ubiegł a najgorzej ze sprzedawca nie odpisuje nawet o hamulec pytałem bo może bym w zestawie pyknął
F4rr3ll
Kontakt:

Post autor: F4rr3ll »

no ale skoro była używana to wnioskuje że gosć sam na niej jeździł , skoro sam na niej jeździł to znikome szanse że ma 2-gą ( z resztą jakby miał to by sprzedawał dwie ) , skoro została kupiona to już jej nie dostaniesz ... chyba że chciałes zaproponowac sprzedajacemu zeby sprzedał ja tobie ,za wyższą cenę , a nie temu który wygrał aukcję ....
Innej opcji nie widze ...jeśli myśle źle to popraw
juraski
Kontakt:

F4rr3ll pisze:no ale skoro była używana to wnioskuje że gosć sam na niej jeździł , skoro sam na niej jeździł to znikome szanse że ma 2-gą ( z resztą jakby miał to by sprzedawał dwie ) , skoro została kupiona to już jej nie dostaniesz ... chyba że chciałes zaproponowac sprzedajacemu zeby sprzedał ja tobie ,za wyższą cenę , a nie temu który wygrał aukcję ....
Innej opcji nie widze ...jeśli myśle źle to popraw
przeczytaj jeszcze raz mojego pierwszego posta a później kolejne
wojtasu
Kontakt:

Post autor: wojtasu »

Do jasnej ,ciężkiej ch**ery nauczcie się zamieszczać swoje tematy w odpowiednich działach na forum ! Strasznie to wkurza i burdel się robi.
MiP
Kontakt:

Post autor: MiP »

Dziwne, kolega normalnie do niego napisał przedwczoraj wieczoram poprzez 'zadaj pytanie...' i mu odpisał wczoraj rano.
sznib
Kontakt:

Post autor: sznib »

Być może sprzedający jest najnormalniej w świecie uczciwym człowiekiem i sprzeda ramę temu kto ją wylicytował, a nie temu kto proponuje mu kilka plnów więcej za, defacto, oszukanie osoby która wygrała aukcję.
juraski
Kontakt:

MiP pisze:Dziwne, kolega normalnie do niego napisał przedwczoraj wieczoram poprzez 'zadaj pytanie...' i mu odpisał wczoraj rano.
Dokładnie dziwne

sznib pisze:Być może sprzedający jest najnormalniej w świecie uczciwym człowiekiem i sprzeda ramę temu kto ją wylicytował, a nie temu kto proponuje mu kilka plnów więcej za, defacto, oszukanie osoby która wygrała aukcję.

Pierwszy raz napisałem do tego Pana w momencie gdy nikt nie kupił ramy i zapytałem o to jaki był wsadzony amortyzator
F4rr3ll
Kontakt:

Post autor: F4rr3ll »

juraski pisze:"pytanie sprzedającemu" zadaje od wczoraj i nie odpisuje dlatego nie klikałem pytam bo chcę zapytać o możliwość wykupu najwyżej dałbym pare zł wiecej
juraski pisze:przeczytaj jeszcze raz mojego pierwszego posta a później kolejne
aha ... czyli po prostu chcesz namawiać sprzedawce zeby wych*jał tego kto to sb uczciwie kupił bo tobie sie nie udało .
Cza było klikać jak była dostępna , teraz pogódź sie z tym że już jej nie dostaniesz i nie próbuj namawiać innych do oszukiwania innych :x
juraski
Kontakt:

F4rr3ll pisze:aha ... czyli po prostu chcesz namawiać sprzedawce zeby wych*jał tego kto to sb uczciwie kupił bo tobie sie nie udało .
Cza było klikać jak była dostępna , teraz pogódź sie z tym że już jej nie dostaniesz i nie próbuj namawiać innych do oszukiwania innych
ale bez obrazy ale jesteś tępy jak kosa 9
sznib
Kontakt:

Post autor: sznib »

juraski pisze:Pierwszy raz napisałem do tego Pana w momencie gdy nikt nie kupił ramy i zapytałem o to jaki był wsadzony amortyzator
Najprawdopodobniej nie odczytał wiadomości przed końcem aukcji. Teraz to i tak musztarda po obiedzie skoro rama sprzedana, więc nie wiem co chcesz osiągnąć?
juraski
Kontakt:

już się skontaktowałem, miałem pytanko :)
ODPOWIEDZ