Czy zna ktoś sprzedawcę lub poznaje rame?
Czy zna ktoś sprzedawcę lub poznaje rame?
http://allegro.pl/rama-leaderfox-dragst ... 56782.html
pytanie odnośnie tej aukcji, kojarzy ktoś złożony na tej ramie rower? Zna ktoś sprzedawce? Miejscowość EŁK tyle wiem z aukcji nie ma kontaktu nie zauważyłem a chciałem kupić bo od dłuższego czasu szukam tego koloru i rozmiaru i dziś ktoś mi ją dosłownie sprzątnął sprzed nosa gdy miałem kliknąć kup teraz....
pytanie odnośnie tej aukcji, kojarzy ktoś złożony na tej ramie rower? Zna ktoś sprzedawce? Miejscowość EŁK tyle wiem z aukcji nie ma kontaktu nie zauważyłem a chciałem kupić bo od dłuższego czasu szukam tego koloru i rozmiaru i dziś ktoś mi ją dosłownie sprzątnął sprzed nosa gdy miałem kliknąć kup teraz....
Ale o co chodzi? (Nie wiem też co ten temat ma wspólnego z działem w którym go umieściłeś.)
Ktoś ją kupił przecież więc sprawa zamknięta. Po co chcesz się teraz kontaktować ze sprzedawcą?
Możesz wciąż użyć opcji "pytanie do sprzedającego" - jeśli gość nie podał innego kontaktu to widocznie preferował taką opcję.
Ktoś ją kupił przecież więc sprawa zamknięta. Po co chcesz się teraz kontaktować ze sprzedawcą?
Możesz wciąż użyć opcji "pytanie do sprzedającego" - jeśli gość nie podał innego kontaktu to widocznie preferował taką opcję.
http://miki-ck.pinkbike.com/ Freeride!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
no ale skoro była używana to wnioskuje że gosć sam na niej jeździł , skoro sam na niej jeździł to znikome szanse że ma 2-gą ( z resztą jakby miał to by sprzedawał dwie ) , skoro została kupiona to już jej nie dostaniesz ... chyba że chciałes zaproponowac sprzedajacemu zeby sprzedał ja tobie ,za wyższą cenę , a nie temu który wygrał aukcję ....
Innej opcji nie widze ...jeśli myśle źle to popraw
przeczytaj jeszcze raz mojego pierwszego posta a później kolejneF4rr3ll pisze:no ale skoro była używana to wnioskuje że gosć sam na niej jeździł , skoro sam na niej jeździł to znikome szanse że ma 2-gą ( z resztą jakby miał to by sprzedawał dwie ) , skoro została kupiona to już jej nie dostaniesz ... chyba że chciałes zaproponowac sprzedajacemu zeby sprzedał ja tobie ,za wyższą cenę , a nie temu który wygrał aukcję ....
Dokładnie dziwneMiP pisze:Dziwne, kolega normalnie do niego napisał przedwczoraj wieczoram poprzez 'zadaj pytanie...' i mu odpisał wczoraj rano.
sznib pisze:Być może sprzedający jest najnormalniej w świecie uczciwym człowiekiem i sprzeda ramę temu kto ją wylicytował, a nie temu kto proponuje mu kilka plnów więcej za, defacto, oszukanie osoby która wygrała aukcję.
Pierwszy raz napisałem do tego Pana w momencie gdy nikt nie kupił ramy i zapytałem o to jaki był wsadzony amortyzator
juraski pisze:"pytanie sprzedającemu" zadaje od wczoraj i nie odpisuje dlatego nie klikałem pytam bo chcę zapytać o możliwość wykupu najwyżej dałbym pare zł wiecej
aha ... czyli po prostu chcesz namawiać sprzedawce zeby wych*jał tego kto to sb uczciwie kupił bo tobie sie nie udało .juraski pisze:przeczytaj jeszcze raz mojego pierwszego posta a później kolejne
Cza było klikać jak była dostępna , teraz pogódź sie z tym że już jej nie dostaniesz i nie próbuj namawiać innych do oszukiwania innych

ale bez obrazy ale jesteś tępy jak kosa 9F4rr3ll pisze:aha ... czyli po prostu chcesz namawiać sprzedawce zeby wych*jał tego kto to sb uczciwie kupił bo tobie sie nie udało .
Cza było klikać jak była dostępna , teraz pogódź sie z tym że już jej nie dostaniesz i nie próbuj namawiać innych do oszukiwania innych