ja mam jeszcze gorzej-ani dziewczyny, ani wiekszej czesci rowerka ani zdrowia...chociaz z tym ostatnim coraz lepiej jest-reka juz zrosnieta, pozostalo tylko ja przywrocic do normy...a to jest najgorsze:/
mialem.... ale *** wyszlo :p nie przez rwoer, ogolnie ;d
a ostatnio mam problem ze znalezieniem, tak po miechu znajomosci wszystkie stweirdzaja ze jestem inny i wogole :| <sciana> ale ***, moze sie pozna niedlugo jaksa fajna ;P
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
Najlepiej pogodzic sport i dziewczyne przez seks. Sport wyjatkowy jak zaden inny ;)
Moja kobietka sama jezdzi na rowerze (takie lekkie xc), ale juz po ostatnich zawodac na Kazoorze zapowiedziala, ze na wiosne mam jej dac rower, ochraniacze i puscic na stolik. Obawiam sie, ze nie przejdzie jej to tak szybko. Banego miala obcykanego juz po godzinie jazdy - fakt, ze na 5-10 cm ale zawsze to cos.
nie zebym cos muwił ale jak wasza dziewczyna zaczyna chcieć jeździć na biku to jesty właśnie problem moim zdaniem . i w zyciu nie chciałbym miec takiej dziewczyny> nie wiem dlaczego ale takie mam zdanie na ten temat
ja bym bardzo chcial dziewczyne nawet do bylej probowalem wrocic ... ale ona nie chce wiec trzeba szukac innej ... trudno co zrobic coraz trudniej wyrwac dupe na miescie ...
no u mnie jest ok dziewczyna tez czasem zemna pojedzie na mase czy po bulki ale jest wyrozumiala wkurwia sie tylko jak sobie cos polamie itd no coz to sport extremalny tu tez gina ludzie
moja dziewczyna nie ma rowerka wiec z nia nie posmigam, ale ja w sumie spoko bo mam dziewczyne w szkole wiec sie duzo widujemy i po szkole tez sporo bo mam do domu daleko(1h 20minut) jazdy autobusami do domu wiec kiedy mam zajecia po lekcjach to czas miedzy szkola spedzam czesto z nia. Ona sie nie czepia kiedy przyjezdzam do niej spocony w starych bluzach i spodniach tylko martwi sie jak sobie cos rozwale ale wszystko da sie pogodzic.
a kolesie ktorzy mowia ze nie chca miec panny pewnie sciemniaja bo skoro jestesmy kolesiami to wiadomo ze kutasy nam sie z portek wyrywaja:)
pozdro i powodzienia w łowach na miescie:D
kupie kola na 24 cale komplet do 400 zeta. kontaktowac sie na gg 1056720
heh, o dobra dziewczyne jest tak samo trudno jak o dobry bike.
Bike- skladasz, zbierasz, kupujesz a potem okazuje sie ze do dupy, i caly proces od poczatku
Dziewczyna- Tu sie wyroznia tylko 3 etapy
1- MUSZE JA MIEC
2-MAM JA
3-MAM JEJ JUZ DOSC.....
pozdro
It's not the bike you ride, it's how you ride your bike