[Wisła Stożek]! info !

krzysiek2425
Kontakt:

Post autor: krzysiek2425 »

hemi427 skoro jest możliwość to nie lepiej robić coś nowego? nie lepiej zamiast nowego odcinka o którym Ty mówisz zrobić taki tylko ze pewnie z 6razy dłuższy ? :?

tomo a zamierzacie zrobić to tak żeby był tam i b-line, i wykoszone zakręty na wzór tego jak wyglądało to jeszcze w tamtym roku (otwarte, szerokie, trawersowate) ? czy na linie tych zakrętów już nie ma co liczyć?
efbe
Kontakt:

Post autor: efbe »

Chłopcy, jakie mamy warunki na Stożku na dziś dzień ? :)
hemi427
Kontakt:

Post autor: hemi427 »

krzysiek2425 pisze:krzysiek2425
No tutaj dałem subiektywną ocenę. Mając stromą ścianę to chłopaki napracują się sporo żeby linia była łatwa dla początkujących, nie wyobrażam sobie żeby, w zamyśle charakteru trasy, robić tam otwarte zakręty i nauke trawersowania (tak jak kiedyś była tam trasa jak Michał kopał), dodatkowo ten odcinek pod wyciągiem jest krótki dość i chyba nierealne jest zrobienie czegoś tam 6x dłuższego jak mówisz. Chyba lepiej poszerzyć i doszlifować wariant trasy z wallridem jako przedłużenie Bline... Zobaczymy co konstruktorzy wymyślą :)
krzysiek2425
Kontakt:

Post autor: krzysiek2425 »

hemi427 pisze:nie wyobrażam sobie żeby, w zamyśle charakteru trasy, robić tam otwarte zakręty i nauke trawersowania
Zastanawiałem się raczej czy było by tam miejsce i na to i na to :) a wydaje mi się że tak bo bez problemu trasy mogły by się przecinać.
hemi427 pisze: chyba nierealne jest zrobienie czegoś tam 6x dłuższego jak mówisz
Chodziło mi o 6razy dłuższe od tego co w Twojej wizji trzeba by nowego zrobić, czyli odcinka od końca istniejącego B-line mniej więcej do otwartego zakrętu w lewo (czyt. wjazdu na trasę z wall'em), i to było by realne :)

btw. najlepiej by było zrobić nowego B-lina i zmodernizować trasę z wall'em, nie ma się co ograniczać ;)
Joniu 03
Kontakt:

Post autor: Joniu 03 »

Co prawda w stożku byłem tylko raz, ale ja bym też próbował dociągnąć linię z początku b-lina do połączenia z a-linem po pierwszej bandzie tak by nie było trzeba podchodzić :D chociaż pierwsze hopy są mega.
Ajz
Kontakt:

Post autor: Ajz »

Joniu 03 pisze: ja bym też próbował dociągnąć linię z początku b-lina do połączenia z a-linem po pierwszej bandzie tak by nie było trzeba podchodzić :D chociaż pierwsze hopy są mega.
Ciekawy pomysł, szczegolnie na tle tych, które padły. Pod warunkiem, że będzie duża tablica "USTĄP PIERWSZEŃSTWA" ze strony takiego nowego połączenia, to pomysł jest niezły.

pozdro, czekamy na wieści i (jeśli chodzi o mnie) to jak tylko coś nowego będzie to wpadam testować.
ODPOWIEDZ