Jackass!

patkos
Kontakt:

Post autor: patkos »

ej a o ktorej leca jackassy na MTV? dzieki
Kisiel
Kontakt:

Post autor: Kisiel »

co do pierdów to ja zassałem raz pierda do strzykawki i podpaliłem jak wyciskałem i wyszło bez żednych niebezpiecznych rzeczy dla dupy! :)
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=382447
Dasiek
Kontakt:

Post autor: Dasiek »

Ostro, trzeba to sprubiwać :D
KACZOR
Kontakt:

Post autor: KACZOR »

kisiel jakis ty MONDRY !! ja bym na to nie wpadl :P
To jest blok tekstu, który może być dodawany do Moich głoopich postów. Ma limit 90 znaków
BikerBo
Kontakt:

Post autor: BikerBo »

j pierda podpalam zawsze jak mam przez majtki i wszystko gra taka kurwa szyda z kolegami ze jeden sie toczym ze smiechu. bylo smiesznie. podpalilismy tez swieze gowno , smiesznie bylo ale to bylo nie za madre
szweri
Kontakt:

Post autor: szweri »

no dobry polew ja mam zagraną kasete 60 pierdami:> zbieralo sie sie ma

juz niedlugo w najleprzych empikach he

http://www.pinkbike.com/modules/photo/? ... age=263068
http://www.pinkbike.com/modules/photo/? ... age=309825
zeby ramy nie pękały a amory nie dobijały
Rozpruwacz
Kontakt:

Post autor: Rozpruwacz »

a my ostatnio z kumplem robiliśmy numer z kupą podpaloną w papierowym worku pod drzwiami ;) ! - była polewa , a co najśmniejsze Babcia która zaczeła to gasić butem miała Takie piękne kapcie :P ,

- pierd w strzykawce , haha Dobre :) !
Junior
Kontakt:

Post autor: Junior »

moze to nie taki typowy jackass...ale, z kumplem w wakacje sie naogladalismy filmikow o tych koelsiach co skacza po budynkach itp. wiec poslzismy wychodzilismy na garaz i skakalismy z niego sobie :D potem z poreczy balkonu i tp a potem dla utrudnienia wybijalismy sie ze stolu ktory stal przed balustrada...wypas
http://www.pinkbike.com/video/4477/
dc akita+z1 fr2 qr20
gg 3039647
cielak
Kontakt:

Post autor: cielak »

[quote="Junior"]moze to nie taki typowy jackass...ale, z kumplem w wakacje sie naogladalismy filmikow o tych koelsiach co skacza po budynkach itp. wiec poslzismy wychodzilismy na garaz i skakalismy z niego sobie :D potem z poreczy balkonu i tp a potem dla utrudnienia wybijalismy sie ze stolu ktory stal przed balustrada...wypas[/quote]

to sie nazywa parkue ale nie wiem czy dobrze napisalem....tez widzialem pare takich filmow i tez z kumplem poszedlem poskakac ale po dachach szkoly..tez ma wiele takiech daszkow wiec bylo spoko.ale to nie elegancja francja gdzie maja tysiace kamienic gdzie da sie skakac.ale ogolnie jest zajebiste
Daro17
Kontakt:

Post autor: Daro17 »

ja z kumplami robiłem już wiele jackassów, ale zreguły nie na sucho. Były wózki, rowery na linie, skoki z drzew, rzucanie w siebie różnymi rzeczami(butelki, raz nawet zderzak) itp tid. ale i tak najlepsze jest z wózkiem o krawężnik
PoL
Kontakt:

Post autor: PoL »

nie wiem czy to juz bylo bo nie chcialo mi sie zbytnio czytac ale jest cos takiego(pewnie wszyscy to juz znaja) wziac pampersa.. posmarowac "wnetrze" jakims dżemem albo czyms..zeby wygladalo jak gowno.. pojsc na miasto( najlepiej na deptak gdzie jest najwiecej ludzi) wrzucic to chwilowo do smietnika a jek bedzie najwieksza fala przechodniow to to wyciagnac..otworzyc i zaczac lizac..;d
YZ
Kontakt:

Post autor: YZ »

Ostatnio z kumplami po pijaku zaczeliśmy skakać przez taki dość szeroki i głeboki kanałek w parku na polach mokotowskich.1 się udało czysto, 2 wpadł do wody (cały mokry był, a pizdziawa byla straszna), a 3 złamał noge w kostce bo źle wylondował :P
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=643549
Dasiek
Kontakt:

Post autor: Dasiek »

hehe! Budyń! PoL.
A co do skakania po budynkach itp to sie nazywa FREERUN !
dh_maniak
Kontakt:

Post autor: dh_maniak »

a ja kiedyś podpięłem wuzek sklepowy do samochodu wujka, kiedy się rozpędziłem, odpiąłem wuzek, potem była droga w dół po której był zakręt.cały czas jechałem wuzkiem za wujkiem aż wujek zaczął przed zakrętem chamować. prędkość była wyjebista. gdy wujek zwolnił mało nie piedolnęłem w jego samochód. udało mi się go wyprzedzić=D niestety nie wyrobiłem zakrętu i wpadłem w rów:DD szkoda że nie widzieliście miny mojego wujka jak mnie zobaczył. nawet nie wiedział że przyczepiłem wuzek do samochodu:D na szczęście byłem w całym rynsztunku do dh:) integral zbroja i reszta ochraniczy zrobiła swoje. skończyło się na złamaniu lewej ręki i prawej nogi:)
dh_maniak
Kontakt:

Post autor: dh_maniak »

...i obojczyka!!
ODPOWIEDZ