DZiewczyna??
moja lala jakos nie ma nic przeciwko sportowi
nawet jak sie spoznie albo przesuwam pare razy spotkanie bo nie umiem sie wyrobic to nic nie mowi
cud laska
a co do kolesiów co pier.dolą ze nie chcą miec laski to radze iść do lekarza na badania mózgu abo znalesc sobie FACETA
nawet jak sie spoznie albo przesuwam pare razy spotkanie bo nie umiem sie wyrobic to nic nie mowi
cud laska
a co do kolesiów co pier.dolą ze nie chcą miec laski to radze iść do lekarza na badania mózgu abo znalesc sobie FACETA
nowy sklep internetowy
www.netbike.pl
dopiero sie budujemy :)
www.netbike.pl
dopiero sie budujemy :)
bez laski jest do dupy... wkoncu bylem przez 2 tygodnie bez...
nie wiem jak ale dziewczyny fajne sie same znajduja :D
teraz wylapalem fajan konfiguracje z aktualna panna :D i jest fajno :D
pozdrawiam
mlodzi jestescie wiec nei wiecie co to znaczy miec pane :DD ]:-> ktos musi sie na Ciebie denrwowac a w koncu mowic ze Cie kocha ]:->
pozdrawiam
nie wiem jak ale dziewczyny fajne sie same znajduja :D
teraz wylapalem fajan konfiguracje z aktualna panna :D i jest fajno :D
pozdrawiam
mlodzi jestescie wiec nei wiecie co to znaczy miec pane :DD ]:-> ktos musi sie na Ciebie denrwowac a w koncu mowic ze Cie kocha ]:->
pozdrawiam
-
- Kontakt:
Według mnie zadna "fajna" dziewczyna nie każe ci wybierac miedzy soba a rowerem. Jak powie albo rower albo ja to... narka laska. Nie chodzi mi o to że biki lepsze od lasek, ale takich pytan sie nie stawia. Pasja to pasja i ty jej nie każesz wybierac albo ty albo kolezanki, czy co ona lubi. Prawdziwy mężczyzna musi miec i pasje i kobiete. A nie albo albo to. Bez jednago albo drugiego zwsze bedzie niepełny : )
Haro Nyquist...R24.....http://forum.bikeaction.pl/album_page.php?pic_id=1874
-
- Lokalizacja: Zgorzelec - tu nawet psy szczekają na rowerzystów...
- Kontakt:
ale chcialbym taka ktora jezdzila by xc ewentualnie fr zebym se razem z nią pojezdzil, wtedy nie mowila by mi ze nie mam dla niej czasu. no a wiecie jak przyjemny moze byc wspolny wyjazd w gory? w dzien razem katujemy, a wieczorem kolacyjka i do wyrka... a moze nawet wspulne starty w zawodach...
dla mnie bomba :)
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
pasqd :DDDD
moja dziewczyna doskonale wie jak to jest uprawiac sport. sama kiedys odnosila sukcesy i miala mistrzostwo polski w jakiestam dyscyplinie lekkoatletycznej (az wstyd ze nie wiem w jakiej) wiec mam totalny luzik :) pyta mnie czy przyjade do niej a ja jej mowie ze musze na pfc3 krecic to sie cieszy ze jestem z nia szczery...
najlepiej ma kumpel ktorego dziewczyna jezdzi z nim we freeride....
moja dziewczyna doskonale wie jak to jest uprawiac sport. sama kiedys odnosila sukcesy i miala mistrzostwo polski w jakiestam dyscyplinie lekkoatletycznej (az wstyd ze nie wiem w jakiej) wiec mam totalny luzik :) pyta mnie czy przyjade do niej a ja jej mowie ze musze na pfc3 krecic to sie cieszy ze jestem z nia szczery...
najlepiej ma kumpel ktorego dziewczyna jezdzi z nim we freeride....
www.trialshop.pl