Nieuczciwy sprzedawca na giełdzie
Fonika - potrafisz czytać czy nie...chyba wyraźnie napisał że sprawa już sie wyjaśniła i że wysłał kase przelewem:)
Ty byś miała ochote odsyłać pieniądze jesli ktos by Ci zrobił wiekszy przelew??
Moim zdaniem to nie było oszustwo tylko nie porozumienie...lecz każdy interpretuje po swojemu:)
Ty byś miała ochote odsyłać pieniądze jesli ktos by Ci zrobił wiekszy przelew??
Moim zdaniem to nie było oszustwo tylko nie porozumienie...lecz każdy interpretuje po swojemu:)
Sell-LF Cocaine+RS Domain
-
- Kontakt:
Ochoty może i bym nie miał ale bym odesłał...lider pisze:Ty byś miała ochote odsyłać pieniądze jesli ktos by Ci zrobił wiekszy przelew??
Nie czytałem wszystkiego ale o ile dobrze rozumiem to to 8zł nie było ustalone tylko była to nadwyżka ponad to co zapłaciłeś. Internet masz więc koszt przesyłki mogłeś sobie sprawdzić. Jeśli poprawnie zaznaczysz wszystkie pola to na poczcie na pewno nie zapłacisz więcej za nadanie niż ci wyskoczy w okienku. Ja zwykle do tej kwoty doliczam sobie parę zł "za fatygę" bo na tą pocztę trzeba dojechać i poświęcić chwilę. Pakuję zwykle w to co mam w domu a że mam tego dużo i w 99% przypadków wszystkie pudełka i kartony które mi przyjdą zostawiam to nie muszę płacić za opakowanie(jego koszt na samej poczcie jest śmiesznie wysoki...).grubyyyyyyy pisze:a tak wgl F4rr3ll nie wiem od kiedy sie odsyła pieniadze za przesyłke !
Powiedziałeś że nie wiesz ile będzie przesyłka kosztować, chcesz więcej i zwrócisz nadwyżkę. Nie raczyłeś powiedzieć że doliczysz sobie trochę za dojazd więc nie dziw się że ktoś wkurwia się jak zapłacił 5,70 za przesyłkę, 1zł za kopertę i jeszcze do tego 8zł bo tak.
Jeszcze popatrzmy na to relatywnie. 8/50*100% = 16%. Chciałbym zobaczyć twoją ucieszoną mordę jakbyś dostał w sklepie taki rabat...