26player mega mi się podoba. Klasyczny i elegancki.
I super pomysł z tym mostkiem

No to skoro nie wiesz to po co takie spekulacje. Widziałem na własne oczy sporo partów darta w fazie projektów u Elvisa w domu, który je projektuje. Raczej chłop nie zarywa nocy przegladając katalogi, a potem wrzuca solid worksa tylko jak ja przychodze.muras pisze:Ale jednak ktoś je projektuje i wykonuje. Wątpię żeby były skażone polską myślą techniczną.
Skoro tak to zwracam honor. Znam hardkura raczej z piast joytecha, pedałów VP i innych części których velo jest jednym z wielu sprzedawców. Skoro tak jest to fajnie że biorą się za oryginalne projekty. Do szczęścia brakuje tylko naklejki "Made in Poland", jakoś nie lubie chińszczyzny.Spaced pisze:Widziałem na własne oczy sporo partów darta w fazie projektów u Elvisa w domu
nie jest do końca autonomicznym krajemSpaced pisze:Tajwan - kraj
Jakie kosmiczne technologie stosowane w rowerach są poza zasięgiem polskich czy europejskich firm ? Ceny pomijamy bo wiadomo że oznaczało by to wejście na wyższą półkę.Spaced pisze:Po drugie - w polsce połowy tych produktów, jak nie 90% byś nie zrobił.
Tajwan ma pełna autonomie. Nie jest krajem tylko formalnie.muras pisze:nie jest do końca autonomicznym krajem
Hydroforming - w liczbach potrzebnych do produkjcji rowerów nie dostepny w polscemuras pisze:Jakie kosmiczne technologie stosowane w rowerach są poza zasięgiem polskich czy europejskich firm ? Ceny pomijamy bo wiadomo że oznaczało by to wejście na wyższą półkę.
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot], Semrush [Bot] i 3 gości