Zdajesz sobie sprawe, że mit mówiacy o dużo lepszej wytrzymałosci 888 wynika niejako z wagi tylko, że róznica w wadze miedzy boxem a 888 to głównie olej. Pękały stare boxxery, nowe mniej.Kacper Czewa pisze:Co człowiek to inne zdanie boxxera za darmo bym nie chciał ;p hehe widziałem zajechanych boxxerow za dużo żeby kupić lub polecić ten amortyzator według mnie jest zbyt delikatny
To od ostrej jazdy czesciej serwisowac trzeba? Co za bzdura. Licza się warunki. Inna sprawa, ze nawet 3 razy na rok jak wyzej wspomniałem to aż tak boli?Kacper Czewa pisze: 888 jest wedlug mnie wręcz bezobslugowe ostro cioram na rowerku i dwa razy serwis robiłem ( wymiana oleju i raz uszczelki) w przeciągu 3 lat
Po pierwsze zakresu ustawień, po drugie to co mówisz to bzdura. Ale fajnie ze liczy się dla ciebie, ze mozna amora ustawic tak zeby się do niczego nie nadawał.Kacper Czewa pisze:Boxxer ma mniej zakresow ustawień hehe
Miałem 888 rc2x 07 i mialem boxxera wc - który nawet nurkując jak to solo air nurkował mniej niz 888 i podczas jazdy było to czuć.
A co do postawy jestem hardkorem i ostro jeżdże i 888 nie pękły to odpowiem ci tak - na boxxerze miałem rtg kręgosłupa, rozwaliłem 2 kaski, złamałem palec, pekł mi inny palec, złamalem obojczyk. Kupiony uzywany, ma już 4 lata od lata 2009 (rocznik 2010).