Kona operator dh 2012
-
- Kontakt:
Wybacz, następnym razem będę pisał gdzie używam ironii, a może postawić gwiazdkę obok takiego trudnego zdania?Gee Atherton pisze:szymon102 to ty nie umiesz czytac ja zadałem pytanie czy można wykupić gwarę a ty mi pokazujesz rower który mam kupić smiech.
Wgniot pod główką może powstać od uderzenia młotkiem bądź jakimś innym narzędziem itp.
S:sztyca CB Joplin,shiver na części,manitou black,sherman 1,5"203mm skoku.
jakby rama sie od czegoś takiego wyginała, to na pierwszych schodkach by sie rozpadła na kawałki.Gee Atherton pisze:widziałem ze wgniata się pod główką,ale jaki to może być powód,czego np. jechania szybko i w miarę zahamowanie przednim heblem ale nie do takiego stopnia ze leci przez kierę tylko do takiego stopnia ze tył idzie w górę i potem opadnie .czy jak.
to już było mega chamskie, nie powinieneś aż tak drwić...nopainnogame pisze:bo i tak nie widzisz różnic i kupiłeś ramę,bo pewnie się kolor podobał xD
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ale z tematu wynika, że nie wiesz co kupiłeś skoro pod główką robią się wgnioty od hamowania, pęka podsiodłówka, boisz się z rowerem jechać w góry...Gee Atherton pisze:rocznik, praca, i cena którą płacilem okazyjną oczywiście rame kupiłem nową od faceta pewnego.
S:sztyca CB Joplin,shiver na części,manitou black,sherman 1,5"203mm skoku.
-
- Kontakt: