Kona operator dh 2012

Gee Atherton
Kontakt:

Post autor: Gee Atherton »

szymon102 to ty nie umiesz czytac ja zadałem pytanie czy można wykupić gwarę a ty mi pokazujesz rower który mam kupić smiech.Ja sam sobie kupiłem kone i tyle.Mógł byś chociaż odpowiedzieć na to od czego może powstać wgniot pod główką.
Kona Factory Team
szymon102
Kontakt:

Post autor: szymon102 »

Gee Atherton pisze:szymon102 to ty nie umiesz czytac ja zadałem pytanie czy można wykupić gwarę a ty mi pokazujesz rower który mam kupić smiech.
Wybacz, następnym razem będę pisał gdzie używam ironii, a może postawić gwiazdkę obok takiego trudnego zdania?

Wgniot pod główką może powstać od uderzenia młotkiem bądź jakimś innym narzędziem itp.
S:sztyca CB Joplin,shiver na części,manitou black,sherman 1,5"203mm skoku.
KubaLa
moderator
Kontakt:

Post autor: KubaLa »

Dowód na to, że system edukacji leży. Zamiast myśleć ludzie zaczynają używać google i forum. W takich momentach czuję się stary.
Z gówna bata nie ukręcisz.
MUSZEL
Kontakt:

Post autor: MUSZEL »

Gee Atherton pisze:widziałem ze wgniata się pod główką,ale jaki to może być powód,czego np. jechania szybko i w miarę zahamowanie przednim heblem ale nie do takiego stopnia ze leci przez kierę tylko do takiego stopnia ze tył idzie w górę i potem opadnie .czy jak.
jakby rama sie od czegoś takiego wyginała, to na pierwszych schodkach by sie rozpadła na kawałki.
nopainnogame pisze:bo i tak nie widzisz różnic i kupiłeś ramę,bo pewnie się kolor podobał xD
to już było mega chamskie, nie powinieneś aż tak drwić...
Gee Atherton
Kontakt:

MUSZEL dzieki a niech tam sobie pisze o kolorze kolor to tez ważny fakt między innymi dla mnie.A tak po za tym kiedy to przywozisz rower do łodzi,obok mnie mieszka tez gość co ma glorke dh.Jak byś coś chciał z częsci to moge coś tam załatwić a to pedały HT a to coś innego.
Kona Factory Team
FRmaniak
Kontakt:

Post autor: FRmaniak »

Skoro nie tylko kolor kierował cię podczas kupna to co jeszcze?
Chętnie się dowiem

Gee Atherton
Kontakt:

rocznik, praca, i cena którą płacilem okazyjną oczywiście rame kupiłem nową od faceta pewnego.
Kona Factory Team
szymon102
Kontakt:

Post autor: szymon102 »

Gee Atherton pisze:rocznik, praca, i cena którą płacilem okazyjną oczywiście rame kupiłem nową od faceta pewnego.
Ale z tematu wynika, że nie wiesz co kupiłeś skoro pod główką robią się wgnioty od hamowania, pęka podsiodłówka, boisz się z rowerem jechać w góry...
S:sztyca CB Joplin,shiver na części,manitou black,sherman 1,5"203mm skoku.
Gee Atherton
Kontakt:

ja nic nie powiedzialem ze nie chce jechac w góry.
Kona Factory Team
ODPOWIEDZ