Wykrywacz metali?!
Hmm ile kosztuje? Moim zdaniem taki od ktorego warto wogule zaczynac to okk 1500 zl.. ale on ma tylko dyskryminacje, nic wiecej (firma garrett) te funkcje o ktorych pisalem to dopiero taki w okolicach 3000 - 4000 zl. Najlepiej kupic taki za 6 000 zl :D DOdam, ze Wykrywacz kiosztujacy w polsce 3700 zl (cennik z wczoraj) za granica mozna kupic za mniej niz 500 $ czyli za ok. 2 000zl tak wiec jak cos z clem wykombinujesz (albo kupisz w niemczech - w kocnu jestesmy w uni) to moze byc sporo taniej :) No ale te 2000 zl trzeba miec... dlatego chcialem sie doradzic zanim kase wywale.
Aha i zaden wykrywacz nie znajdzie Ci 1 zl na glebokosci wiekszej niz 40 cm (a wiekszosc na nmiejszej niz 30 cm) i kwita. Takie jest ograniczenie. No ale taki czolg to juz na 4 m wykryje :P
Aha i zaden wykrywacz nie znajdzie Ci 1 zl na glebokosci wiekszej niz 40 cm (a wiekszosc na nmiejszej niz 30 cm) i kwita. Takie jest ograniczenie. No ale taki czolg to juz na 4 m wykryje :P
zreszta moim zdaiem najlepiej sie szuka naplazy przed zmrokiem. Nawet jak ktos jeszcze ebdzie, to co z tego?! Przeciez nic Ci nie zrobi. Masz prawo szukac. A na rano juz ktos inny morze Cie uprzedzic :P Najlepiej ejst szukac zaraz po tym jak tlum ustapi i nagubi kasy :P Bo wczesniej nic nie znajdziesz :P Oczywiscie w okresie szczytu wczasowiczow.
Bzp - jaki masz wykrywacz? Od dawna go masz? Jakiej jest produkcji? Powiec cos wiecej.
Dodam jeszcze ze w glebie silnie zmineralizowanej (np. nad morzem) zasieg wykrywacza sie ejszcze zmniejsza.
Pozdrawiam
Bzp - jaki masz wykrywacz? Od dawna go masz? Jakiej jest produkcji? Powiec cos wiecej.
Dodam jeszcze ze w glebie silnie zmineralizowanej (np. nad morzem) zasieg wykrywacza sie ejszcze zmniejsza.
Pozdrawiam
-
- Kontakt:
Tylko jeden jest dex nie ma dwoch dexow ;d
Gratuluje 400 postow...
A ja znalazlem praktczyne zastosowanie tej zabawki...
Wpadasz z tym do sklepu, podbiegasz do kasy
Zabawka napierdala PI PI PI PI PIIIIIIIII PIIIIIIIIIII jak ocipiala...
Drzesz morde- ZNALAZLEM ZNALAZLEM!!!!!!!!!!! , przejmujesz cala kase i spierdalasz ;d
Wszyscy zdezorientowani nawet nie zareaguja!
Podstawa to dobry plan :ASd
Gratuluje 400 postow...
A ja znalazlem praktczyne zastosowanie tej zabawki...
Wpadasz z tym do sklepu, podbiegasz do kasy
Zabawka napierdala PI PI PI PI PIIIIIIIII PIIIIIIIIIII jak ocipiala...
Drzesz morde- ZNALAZLEM ZNALAZLEM!!!!!!!!!!! , przejmujesz cala kase i spierdalasz ;d
Wszyscy zdezorientowani nawet nie zareaguja!
Podstawa to dobry plan :ASd
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
Sory, że nie odpisywałem, ale mature mam i.. no wiadomo kurna :D pije hehe
Mam ten wykrywacz:
http://www.militaria.pl/cocoon/product. ... pe=regular
Identyczny, tylko dałem o dwie stówy mniej bo kupowałem w demobilu używke :D
Jak chcecie kupowac to bierzcie ten:
http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=25101635
Kumpel ma jest zajebisty!!
Mam ten wykrywacz:
http://www.militaria.pl/cocoon/product. ... pe=regular
Identyczny, tylko dałem o dwie stówy mniej bo kupowałem w demobilu używke :D
Jak chcecie kupowac to bierzcie ten:
http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=25101635
Kumpel ma jest zajebisty!!
Nie chce cie martwic stary, ale takie teksty ze ktos w tym domu (na pewno) ukrył skarb to sie slyszy codziennie. Najlepszy sposób na przekonanie kogos do kupna. Rzucasz mimochodem w trakcie rozmowy cos o skarbie i gadasz dalej o czyms innym. A sluchajacy juz siega po kase bo przecierz nie moze przepuscic takiej "inwestycji"! Juz sobie wyobraza jak za 2 tygodnie zrywa podloge w piwnicy a tam bursztynowa komnata albo czterdziesci osiem ton zlota ktorego niemcy albo ruscy (jeden ***) nie zdazyli wywiezc przed zakonczeniem wojny.
I nie mysl sobie ze to wymyslilem bo mieszkam w trojmiescie i ciagle slysze o jakis skarbach ktore wystarczy tylko wykopac....
Najlepiej zadaj sobie pytanie: Dlaczego do ch**a koles sam nie wykopal skarbu tylko sprzedaje chate twierdzac ze "na pewno" on tam sie znajduje?
To po prostu niema sensu.
I nie mysl sobie ze to wymyslilem bo mieszkam w trojmiescie i ciagle slysze o jakis skarbach ktore wystarczy tylko wykopac....
Najlepiej zadaj sobie pytanie: Dlaczego do ch**a koles sam nie wykopal skarbu tylko sprzedaje chate twierdzac ze "na pewno" on tam sie znajduje?
To po prostu niema sensu.