Obozy Snowboardowe?
Obozy Snowboardowe?
Witam zamierzam się wybrac na obóz snowboardowy jestem początkujący. Możecie polecic jakies dobre firmy które zajmują się takimi obozami? Może byliscie na takim obozie?
Re: Obozy Snowboardowe?
Zamiast udzielić się w temacie to wytykacie błędy typu "to forum dh a nie snowboard".
Dla autora to do działu off-topic.
Widzę, że na tym forum tylko czekają ludzie na to aż ktoś popełni jakiś błąd i od razu go zjechać, wyśmiać itp. zamiast pomóc.
Tak może akurat tu trochę autor pomylił działy ale bez przesady...
Forum jest od tego żeby pomóc ludziom.
Off-topic: Nie wiem czy wy też macie takie odczucie, że ludzie stają się coraz bardziej pojeba*** i zamknięci na siebie ? Przynajmniej w tym kraju.... nie da się z ludźmi normalnie pogadać, ubić interesuje itp. zawsze jakieś ********* bo to, bo tamto, a także takie coś jak wytykanie błędów na portalach...
Dla autora to do działu off-topic.
Widzę, że na tym forum tylko czekają ludzie na to aż ktoś popełni jakiś błąd i od razu go zjechać, wyśmiać itp. zamiast pomóc.
Tak może akurat tu trochę autor pomylił działy ale bez przesady...
Forum jest od tego żeby pomóc ludziom.
Off-topic: Nie wiem czy wy też macie takie odczucie, że ludzie stają się coraz bardziej pojeba*** i zamknięci na siebie ? Przynajmniej w tym kraju.... nie da się z ludźmi normalnie pogadać, ubić interesuje itp. zawsze jakieś ********* bo to, bo tamto, a także takie coś jak wytykanie błędów na portalach...
BMX National Champion