Obozy Snowboardowe?

tir31
Kontakt:

Obozy Snowboardowe?

Post autor: tir31 »

Witam zamierzam się wybrac na obóz snowboardowy jestem początkujący. Możecie polecic jakies dobre firmy które zajmują się takimi obozami? Może byliscie na takim obozie?
.proXof
Kontakt:

Post autor: .proXof »

Dział "Pogaduchy rowerowe" a ten z pytaniem o obozy snowboardowe wyskakuje. Ręce opadają...
szymon102
Kontakt:

Post autor: szymon102 »

Czy nazwa portalu dh-zone kojarzy Ci się tir31 z snowboardem? Nie mówię już o
.proXof pisze:Dział "Pogaduchy rowerowe"
:D
S:sztyca CB Joplin,shiver na części,manitou black,sherman 1,5"203mm skoku.
biadaczq
Kontakt:

Re: Obozy Snowboardowe?

Post autor: biadaczq »

Zamiast udzielić się w temacie to wytykacie błędy typu "to forum dh a nie snowboard".
Dla autora to do działu off-topic.
Widzę, że na tym forum tylko czekają ludzie na to aż ktoś popełni jakiś błąd i od razu go zjechać, wyśmiać itp. zamiast pomóc.
Tak może akurat tu trochę autor pomylił działy ale bez przesady...
Forum jest od tego żeby pomóc ludziom.

Off-topic: Nie wiem czy wy też macie takie odczucie, że ludzie stają się coraz bardziej pojeba*** i zamknięci na siebie ? Przynajmniej w tym kraju.... nie da się z ludźmi normalnie pogadać, ubić interesuje itp. zawsze jakieś ********* bo to, bo tamto, a także takie coś jak wytykanie błędów na portalach...
BMX National Champion
Dylski_
Kontakt:

Post autor: Dylski_ »

Początkujący pod jakim względem ? :D dopiero zaczynasz jezdzić czy chcesz jechac na oboz zeby sie nauczyc jakiegos FS ?
Spaced
moderator
Kontakt:

Post autor: Spaced »

Jesteś na forum półtora roku więc wytłumacz mi chłopie co ci przyszło do głowy by ten temat w pogaduchach ROWEROWYCH zakładać? Wracam do praktyki bicia warnami za każdy źle wpakowany tam temat bo widze, że ludzie z lenistwa do pierwszego działu wszystko pakują.
ODPOWIEDZ