Ale reszta częsci i tak jest jak z roweru za 15-16kGrześ pisze: nopainnogame ale w tym biku poza ccdb i niezłym widłem to reszta chyba dupy nie urywa nie?
nopainnogame pisze:
Katalogowo po wyprzedaży :P Ja mówię o naszym rynku,gdzie jest tylko suche gadanie :P Zagranicą swojego bike widzę w ilościach hurtowych,bo wszędzie bardzo dobre recki zbiera,a w kraju kojarzę,że są dwa
PS: bez problemu można ogarnąć super rower za niezłą kasę - Beastie Bikes wyprzedaje parę rzeczy Straitline prawie za 50%, Liryka sprowadziłem nowego z Niemiec prosto ze sklepu o 1200zł taniej bez żadnych układów itp. Często wystarczy kupić taniego seryjniaka i wymienić w nim parę rzeczy,aby mieć zacny sprzęt - nie zawsze jest sens płacić 300zł za sztycę Thomsona,gdzie ja kupiłem używaną za 45zł![]()
Dobra ale nie kupisz wszystkich częsci na poziomie powiedzmy canyona za 12k za 12k licząc kone jesli wszystkie są nowe i NA GWARANCJI. Bo większośc partsów taniej to sprowadzane lub wyjęte z rowerów czyt. bez gwary. Jasne, ze da się podobnie ale wszystko tak samo? Wątpie. Nie zniechecam bo sam wole składać ale majac sporo części w domu wiem ile sam kombinowałem zeby budżet był niski.