X-Fusion vector HRL czy coś innego w tej cenie?
X-Fusion vector HRL czy coś innego w tej cenie?
Witam, szukam dampera do ramy ktm tribute 2009, dl. 222, rama ma stosunkowo duże przełożenie, prawie 3 z haczykiem, z podanej długości dampera ma 225mm skoku. W oko wpadł mi ten damper: http://allegro.pl/x-fusion-vector-hlr-2 ... 93348.html sprzedający sprawdzony, cena wydaje mi się też być ok. Mógłby ktoś co nieco powiedzieć o tym sprzęciku? czy rozglądać sie za jakimś foxiakiem, lub kupić vivida z odpowiednim zaworowaniem? Pozdrawiam.
Tak naprawdę dampery z górnej półki są wszystkie dobre, pod warunkiem że są ustawione pod ramę i osobę która na tym jeździ. Mam u siebie Vectora ale model 2012, miałem w ramie kilka dhx5.0, rc4, 5th elementy, na wielu innych jeździłem i z xfusiona jestem bardzo zadowolony. W środku nie ma cudów, działa bardzo fajnie. Zamieniłbym go tylko na rc4 ale z uwagi na awaryjność tych damperów nawet się nie rozglądam, bo lepiej on nie pracuje. Na vividzie jeździłem za mało żeby się wypowiedzieć, za to kolega w ktm aphex miał dhxa5.0 przypasowanego pod tą ramę i jeździło to całkiem fajnie.
Poprzedni właściciel miał w niej DHXa 4.0 ale znów pakować sie w jakiegoś starego foxa? W tym rozmiarze są nieosiągalne, a jak są to ludzie krzyczą chore ceny. Na tym dhxie też pracowało to fajnie, ale nie mam możliwości zakupu tego dampera i musze znaleść coś innego.
GgG, jakie masz przełożenie we flatlinie?
GgG, jakie masz przełożenie we flatlinie?
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: