Problem w wyborze stylu.

stomatolog
Kontakt:

Post autor: stomatolog »

Kamil, to nieźle, musisz znać całą kadrę Polski, skoro znasz wielu ;) Polaków którzy osiągnęli prawdziwy sukces można policzyć na palcach ;) zresztą to offtop już. oczywiście, że są tacy, jednak oglądając masę filmów wysokiej klasy, czy rozmawiając z takimi widać, że są to ludzie z pasją. Dla mnie rowerzyści to wręcz osobna.. Subkultura? trochę złe słowo, ale nie czepiajcie się, bo wiecie o co mi chodzi.. To jest oczywiście moje zdanie. Jak ktoś robi to tylko dla lansu czy sławy, to powiem jak ezrider, wolę go nie poznawać, bo dla mnie to sport zupełnie innej materii. Jeden z niewielu, który tak naprawdę łączy ludzi, nie dzieli. To tyle w temacie, który jak się okazało, tyczy się innej kwestii jednak. Pozdrawiam serdecznie :)
FRmaniak
Kontakt:

Post autor: FRmaniak »

Nie jestem pewien czy podobam się dziewczyną jak jade na uwalonym rowerze w błocie, cały ulany w pocie w podartych ciuchach i do tego jestem debilem bo jeżdżę na rowerze w kasku od motoru (słyszę to nie raz).

Z drugiej strony wszystkie sie patrzą jak jade po mieście i polece jakieś schody większe czy coś :D
Ale nie o to tu chodzi, lubie jak ktoś się patrzy jak jeżdżę, ale chodzi tu głównie o .... Właściwie nawet nie umiem tego nazwać.
Zależy czy lubisz długie loty w Fr czy wysokie skoki i triki na bmx/dirt czy wolisz jak cie trzęsie w Dh. A może wolisz zaciętą rywalizację w 4x.
Gwarantuje ci że jak będziesz próbował wszystkiego po trochu to w końcu poczujesz że to jest to.

juraski
Kontakt:

Post autor: juraski »

proponuję rozgrzewkę na gry.pl lub innym stronie :) dirt, street, freeride do wyboru do koloru
MUSZEL
Kontakt:

Post autor: MUSZEL »

"jakie mam założyć majtki? Bardziej podobają mi się czarne czy niebieskie?"
Tego typu temat. Skąd mamy wiedzieć co Ci sie podoba? Popróbuj i zobaczysz.
Chase
Kontakt:

Post autor: Chase »

Wystarczy dobrać nie odpowiednie słowa i otwiera się temat pełen kontrowersji, chce robić coś efektywnego ale dla siebie :) .
Na pewno nie dla dziewczyny bo ma kochać mnie, a nie to co robię ;)
Nie napisałem nic takiego że to ma być dla kogoś?
Ma być to dla mnie i... podjąłem decyzje downhill.
Phill
Kontakt:

Post autor: Phill »

dobra decyzja :mrgreen:
ODPOWIEDZ