nie za bardzo się z Tobą zgadzam.... z 2 tys. to kupisz taniochę a nie lustro (o porównywalnych parametrach do nowszego/zaawansowanego kompaktu.... ).cubone pisze:Weź się ogarnij. Chłopak ma budżet 2 tyś pln, a Ty z hybrydą wyskakujesz...
groochas, to że Ty i KFP należycie do nielicznego grona (jak to wcześniej określiłem 2%), którzy jednak wykorzystujecie poważniej lusto to nie znaczy że dla każdego będzie dobre...groochas pisze:Takie moje zdanie - sam kiedys mialem kompakty rozne i kupno lustra to najlepsze co moglem zrobic.
www.canon-board.infopplaymo pisze:jest też dobre forum canona ale z racji tego że jestem za nikonem to nie znam adresu smile
No tak, ale znowu przywołam poprzedni argument. Maxiu jest zielony i wątpię, żeby w najbliższym czasie kupił szkło do macro, tele, portretówkę itd itp. Dlatego kolejny plus dla małpki w tym przypadku.pplaymo pisze:Właśnie przez wymianę obiektywu i możliwości jakie można osiągnąć przez ten manewr lustro jest o niebo lepsze od małpki, tylko trzeba mieć wiedzę na ten temat.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 4 gości