Jak nie ma nic w tym segmencie to trudno (może złoże poprostu jakiegos ht albo kupię core i bede w niego inwestował

Czekasz przez zime, nie przez lato. Nie narzekajMafin pisze:Tylko, że wy nie wiecie, lecz ja juz czekam dłużej niz miesiąc czekam pol roku Więc wiem co to znaczy "długie oczekiwanie na bika " Ale spoko (chociaż juz mnie nosi) to jeszcze poczekam 1 miecha LUZ (mam nadzieję że wytrzymam)
Trzymac kciuki
No fakt, strony producenta lub polskiego dystrybutora są bardzo starannie ukryte przed przypadkowym wyszukaniem ich przez google :PMafin pisze:A - Gang 2011 Ninja 2.0 ? Nigdzie nieee złapałem geo
20 od razu...hajsik pisze:O jakieś 5 miesięcy za późno...
Nie są dobre, ale do 6k nie ma lepszych. Możesz spróbować coś poskładać jeszcze, ale szczerze wątpie, żeby się coś udało sklecić.Mafin pisze:Rozumiem, że voltage sa bardzo dobre, ale dzięki czemu ? Poprostu sa rowery dobre, w które mozna zainwestować, a sa też rowery, które kupujesz i musisz jeździć, bo nie masz kasy by w niego zainwestować
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość