Zrobienie z marketa freeridówki
Zrobienie z marketa freeridówki
w związku z tym, że rower dostane dopiero po zakończeniu roku skzolnego,chce zrobić z mojego marketa rower enduro fr,,miał kiedyś mój kolega coś takiego,i nawet wykorzystał seryjną 2 półke,i zrobił z niej mięciutko ,chodzącego amora(kąpiel olejowa) a,u mnie sie nie da bo od spodu amora-złoma są dziury,i olej wylatuje,,myslałem o zaspawania czegoś tego od dołu.Jak mam zmierzyć czy rama ma główke na 1\8 cala,czy 1?
czekam na szybką odpowiedx,bo sezon sie zbliża i chce naprawić rower.Aha, wymieniam też kasete,przrzutke tył,przód,i łańcuch,
koło przód ,hamulce ,opony ,,w sumie mam na to 700zł
czekam na szybką odpowiedx,bo sezon sie zbliża i chce naprawić rower.Aha, wymieniam też kasete,przrzutke tył,przód,i łańcuch,
koło przód ,hamulce ,opony ,,w sumie mam na to 700zł
stary... ja na twoim miejscu kase schował do szuflady i sam sie położył w szpitalu... to sie kompletnie nie opłaca... ja bym zrobił tak...
na allegro kupujesz draga albo pointa używke... do tego zwykły widelec jeżeli koniecznie h=chcesz ostro jeździc FR to wogule sobie odpusc a jak nie to albo zwykły widelec za 30zł albo ewentualnie używke dura czy innego SUNTOR-a albo jakiegoś starego bomberka ewentualnie RST. Następnie koła te co miałeś... chamulce ewentualnie nowe, jakaś korbe, mostek, kiere, klami... no i już masz o niebo lepszy rowerek...
na allegro kupujesz draga albo pointa używke... do tego zwykły widelec jeżeli koniecznie h=chcesz ostro jeździc FR to wogule sobie odpusc a jak nie to albo zwykły widelec za 30zł albo ewentualnie używke dura czy innego SUNTOR-a albo jakiegoś starego bomberka ewentualnie RST. Następnie koła te co miałeś... chamulce ewentualnie nowe, jakaś korbe, mostek, kiere, klami... no i już masz o niebo lepszy rowerek...
http://www.pinkbike.com/photo/885826/ - łower (dlaczego tu niema wolności słowa?)
lepiej odloz sobie ta kase na lepsze czasy. 1.5 miecha szybko zleci a jak sobie "stuningujesz" makrokesza to cos Ci sie zlamie w najgorszym momencie i za 1.5 miecha dostaniesz nowy sliczniutki wypasiony wozek inwalidzki. Daj sobie spokoj, odloz kase i doloz do nowego rowerka
www.pinkbike.com/photo/1007092/
Stogi ja bym wolal poczekac nawet dwa razy tyle i wiedziec ze bede miec rower na ktorym da sie jezdzic....Zreszta jesli dobrze rozumie to na wakacje dostajesz nowy rower, a teraz chcesz tylko ulepszyc stary??
Jezeli tak to cierpliwosci. GŁUPOTĄ jest wyrzucac 700 zl zeby pojezdzic na markecie przez 3 miesiace jak mozna to dolozyc i miec juz rower na lata.
Jezeli tak to cierpliwosci. GŁUPOTĄ jest wyrzucac 700 zl zeby pojezdzic na markecie przez 3 miesiace jak mozna to dolozyc i miec juz rower na lata.
http://www.pinkbike.com/photo/1822042/
stogi
od dluzszego czasu mnie wkurwiasz swoimi debilnymi wypowiedziami i proba pokazania 'jestem fajny i sie znam na sprzecie' a tak naprawde gowno wiesz. mieszasz ludziom we lbach i jeszcze tworzysz takie topici ze zal dupe sciska.
wez te 700zl i schowaj bo to nie mala kasa, a na ramke, stery, sztyce, siodlo i suport ladne ci starczy, jak zuwyki bedziesz bral to jeszcze cos kupisz. a na reszte czekaj. nie ma sensu remontowac marketa
od dluzszego czasu mnie wkurwiasz swoimi debilnymi wypowiedziami i proba pokazania 'jestem fajny i sie znam na sprzecie' a tak naprawde gowno wiesz. mieszasz ludziom we lbach i jeszcze tworzysz takie topici ze zal dupe sciska.
wez te 700zl i schowaj bo to nie mala kasa, a na ramke, stery, sztyce, siodlo i suport ladne ci starczy, jak zuwyki bedziesz bral to jeszcze cos kupisz. a na reszte czekaj. nie ma sensu remontowac marketa
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
Jakim ty jesteś kretynem.. to aż boli.. najpierw radzisz ludziom w różnych sprawach związanych ze sprzętem, tak jak byś był jakimś specem, a teraz wylatujesz z takim topiciem.. to jest przykre... Ja ci dobrze radzę, poczekaj z rok zanim zaczniesz tu coś pisać i być może sam zdobędziesz jakieś doświadczenie, bo opowiadasz o rzeczach których nigdy nie widziałeś, a tym bardziej nie dotykałeś co jest bez sensu... Naprawdę nikomu nie przydają się twoje "przekazywane opinie", więc odpuść sobie specjalisto... wziąść katalog do ręki i obejżeć jakiś film rowerowy to i ja potrafię.. ale wydawanie opinie na temat części, którą widziałeś na filmie jest co najmniej głupie. Pewnie zdziwię cię, że taki steve peat ma rower na "jeden zjazd". np. na mistrzostwa europy w wałbrzychu jechał na orangu ważącym jedynie 14kg, ale ten rower służył mu tylko na te jedne zawody ;] Więc twoje twierdzenia o wytrzymałości ( w innym topicu) są conajmniej bez podstawne....
Wracając do tematu to co chcesz zrobić jest BEZ SENSU.. po co wywalać kasę w błoto... Za 900zł kupisz już draga z duro używanego, więc to co ty chcesz zrobić jest absurdalne ;]
Wracając do tematu to co chcesz zrobić jest BEZ SENSU.. po co wywalać kasę w błoto... Za 900zł kupisz już draga z duro używanego, więc to co ty chcesz zrobić jest absurdalne ;]