Dirt Jumper - reklamacja

Sqlim
Kontakt:

Dirt Jumper - reklamacja

Post autor: Sqlim »

nie wiem czy taki wątek już był czy go nie było, bo żadko tu bywam, ale jak już napisałem to możecie przeczytać.

http://www.grbf.com/forum.php?cmd=show& ... &pg=0#2398

powiedzcie mi co o tym sądzicie.
no i przede wszystkim: KTO JUŻ REKLAMOWAŁ DJ 03 Z TEGO POWODU I CZY REKLAMOWAŁ U ROWEROMANII??
http://skocz.pl/grbf.com <-Filmy.
http://skocz.pl/mfoty <-Foty.
Sector
Lokalizacja: Wszechswiat-->Ziemia-->Europa-->Polska-->Zabrze-->Makoszowy
Kontakt:

Post autor: Sector »

CO ZA SWIRY !!!!!!!!!....

Nieosiowy i wogole :P...Zobaczyliby mojego bombowca jaki oprzetarty bvyl na koronie :). taki 1 mm to nawet powstanie od tego ze jak jezdzisz zimai sie osadzi kupe sniegu na oponie to ociera sila rzeczy :), albo od samego blota !!

A co do tego Korka to JAPIERNICZE co to ma do rzeczy !!!!

A co do powietrza to NIE TRZEBA PRZECIEZ MIEC powietrza w goleniach :]

KLUC SIE BO masz prawo!!!
www.lancomp.pl -> Wszystko do Komputera
slayerek
Kontakt:

Post autor: slayerek »

buehehhehhe :))
krabol
Kontakt:

Post autor: krabol »

wychodzi na to ze nie tylko niska cena sie liczy ale rowniez dobra gwarancja!!!!
Powinni od razu to uznać, wiem bo mi marcocchi(czytaj gregorio) bez problemu wszystkie reklamacje uznaje. Co prawda czasami im odbija bo za zakretki do goleni liczą sobie nawer 50 zł, ale tak wogole wszystko ok.
nowy sklep internetowy
www.netbike.pl
dopiero sie budujemy :)
Rozi
Kontakt:

Post autor: Rozi »

toż to paranoja jest :)
drzewiec
Kontakt:

Post autor: drzewiec »

a mówiłem chłopaki, kupujcie sprzęt od kolesi z allegro, <lol> , jeśli kupiłeś amora jakoś pod koniec2003 roku to prawdopodobnie jest to tajwan , lub koleś sprowadził dja z niemiec, i teraz nie ma możliwości gwarancji. Cóż , gdybyś kupił u mnie , pewnie było by już dawno po wymianie na nowy...
www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=219185
Jaca
Kontakt:

Post autor: Jaca »

drzewiec <== jesteś wporzo koleś, podoba mi się sposób w jaki się wypowiadasz(szczególnie ostatnio, bo spokojnie), ale mam do Ciebie prośbę - czy mógłbyś już nie pisać o tych tajwanach?

ludzie już do tego sceptycznie podchodzą, olewają, a mnie jakoś to drażni...

tak poza tym nie wierzę, by ten cały roweromania rozmawiał bezpośrednio z marzocchi, oni takie sprawy załatwiają...
Sector
Kontakt:

Yoyoyo drzewiec wiesz co....

Nie mow ze jak kupie sobie amor w niemczech to mam tajwana i wogole...bo akurat mialem amora z niemiec i gawrancja jest :)..wiec czego ty chcesz mam miedzynarodowa gware wiec moge wyslac go nawet do producenta odrazu i oni to obadaja :).

Ehhhhhh a Roweromania to jest troche zawalata kupowalem u nich duzo rzeczy.......olewaja klienta troche KLUCIC SIE TRZEBA :) !!!!!!! to beda sluchac :P
Sqlim
Kontakt:

Post autor: Sqlim »

tak się składa, że 'Roweromania' to nie jest ksywka jakiegoś kolesia, który jedzie gdzies tam za granice i przywozi amory schowane w miejscu na koło zapasowe, tylko normalny sklep z Sanoka, który zajmuje się handlowaniem częsciami na allegro na dużą skalę. dostałem do amora instrukcję i paragon. poza tym amor był zakupiony 12 maja, czyli w pierwszej połowie 2003.

faktem jest też, że przez kolesi straciłem juz ok 2 i pół miesiaca czasu! przez pierwsze póltora miesiaca miałem na to w zasadzie wyjebane troche, bo miałem na czym jeździć, ale faktem jest że teraz nie mam, a amor nie kosztował 200 zeta, tylko grubo ponad 1000.

Jak jest dobrze to ok. a jak rodzą się jakieś problemy to każdy szuka tzw. blach na tyłek i nikt niechce ponosić jakies odpowiedzialności za zły towar atym samym kosztów.

z własnego doświadczenia nie kupiłbym u nich już nic co jest bardziej skomplikowane w budowie od opon, bo to po pierwsze zadko sie psuje a po drugie nie mozna wymyślić tu tylu bzdurnych argumentów do nie przyjęcia gwarancji. ale widać jak ktoś chce, to potrafi.

najśmieszniejszy jest status kolesia na gg: "życie bez roweru powoduje raka i choroby serca" ...a sam drugiemu bikerowi robi pod górę i kręci wała. szkoda gadać.
http://skocz.pl/grbf.com <-Filmy.
http://skocz.pl/mfoty <-Foty.
Rudy
Kontakt:

Post autor: Rudy »

odzcie zajebiemy drzewcowi za te jego gadki z tajwanami i oemami
czlowieku jestes nudby bujaj sie
Dex
Kontakt:

Post autor: Dex »

no to sobie popsuli opinie a moze to nie ich wina tylko kogoś wyżej??? jakiegoś dystrybutora albo coś takiego ?? :-|
mikael
Kontakt:

Post autor: mikael »

urwałem hak od sutnoura po skoku to mi powiedzieli że jestem za ciężki
a waże pod 60 kilo
8!k3r
Kontakt:

Post autor: 8!k3r »

ja tez mialem bujanke z tymi gwarancjami ich juz nie bede pisac ale takie pierdola glupoty ze az bania puchnie zycze nowego amora
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=359651
Sector
Kontakt:

Ja tylko powiem ze Amoeba ma dobra gwarancje(chociaz PRODUKTY DO DUPY).

W ciagu 6 dni polamalem 3 razy sztyce i czekalem lacznie 6 tygodni na nia, ale za kazdym razem dostawalem dobra (nawet i nowa dostalem)...a potem sprzedalem

Bo Amoeba to szlam :]
ODPOWIEDZ