Hamulce Brembo DH
Hamulce Brembo DH
Cześć. mam do was pytanie w sprawie Hamulca Brembo DH. Nie wiem czy jest sens kupować te hamulce, ponieważ ich cena jest nieco szalona...prosze o jakieś inforamcje na temat tych hamulców. Może ktoś je ma :D. a prosze was nie piszcze ze wszytsko jest o nich napisane w artykule bo jest tam mało inforamcij. PoZdRo
http://www.pinkbike.com/photo/1149768/
I nikt z forum ci nic wiecej konkretnego nie powie. Szukaj info na jakims zagranicznym moze ktos tam ma.
Jak dla mnie , one bodaj 2500 zl na kolo kosztuje to mniej wiecej 1500 zl placisz za firme , wiec nie warto.
Ps predzej rame bym zmienil niz takie hample kupowal.... mowie o biku twoim
Jak dla mnie , one bodaj 2500 zl na kolo kosztuje to mniej wiecej 1500 zl placisz za firme , wiec nie warto.
Ps predzej rame bym zmienil niz takie hample kupowal.... mowie o biku twoim
www.mm-foto.pl
Sulring haha rower to ma fajny ale już to widzę jak on kupuje heble za ponad 4tyś:D
zareagowałem tak bo moim zdaniem to przejaw głupoty albo temat napisany z nudów a może tylko badanie opinii publicznej,LOL to tak jakbym chciał zamontować złote klamki w maluchu:)..jest takie powiedzenie"jak się pytasz w salonie ile kosztuje ten Ferrari to znaczy że cię nie stać"
Pozdroo
co do v10 to niestety za mało zarabiam żebym mógł sobie pozwolić na takie cudeńko;)
zareagowałem tak bo moim zdaniem to przejaw głupoty albo temat napisany z nudów a może tylko badanie opinii publicznej,LOL to tak jakbym chciał zamontować złote klamki w maluchu:)..jest takie powiedzenie"jak się pytasz w salonie ile kosztuje ten Ferrari to znaczy że cię nie stać"
Pozdroo
co do v10 to niestety za mało zarabiam żebym mógł sobie pozwolić na takie cudeńko;)
-
- Kontakt:
a ja ci powiem ze ich i tak nei kupisz wiec po co ten temat zakladales a po drogie wszystko jest napisane na stronie i bedzie ich 800 kompletow
Sulringto co juz nei mozna pieniedzy od rodzicow brac???
dokladnie chopakowi sie spierdo!il kalkulator bo mysla lze kosztuja 800zl a nie funtow....
te hamulce warto kupic jak uprawiasz "zawodowy" downhill bo do tego sa stwozone....
lepiej kup se hfx'y to bedzie hamulec do twojego roweru
no i hopeow tez nie masz.. wiec bez sciem
dokladnie chopakowi sie spierdo!il kalkulator bo mysla lze kosztuja 800zl a nie funtow....
te hamulce warto kupic jak uprawiasz "zawodowy" downhill bo do tego sa stwozone....
SPZREDAM STERY CHRS KINGA KOLOR CHROM UZYWANE CENA 300ZL GG4513876
Odpierdolcie się wszyscy od Signa:/ Ta ramka w przeciwieństwie do waszych poglądów potrafi wytrzymać więcej niż nie jedna słynna rama (np kona) Już wiele razy widziałem rozjebaną kone, dziwne ze z signami się tak nie dzieje?? A co do hampli to też go nie jedzcie gdyż każdy robi tak jak uważa!! "ZABORA" moim zdaniem jeżeli masz tyle kasy to warto by było zaryzykować i zainwestować w te heble, może i ich tolerancja pracy będzie taka sama jak najlepsze hample na rynku(bądź lepsza:D) Jednej rzeczy jestem na sete przekonany heble będą w **** wytrzymałe i dokładnie zrobione:)
Pozdro dla lamusów, którym żal ściska dupę ze kogoś stać by było na takie hample a ich nie :/
Pozdro dla lamusów, którym żal ściska dupę ze kogoś stać by było na takie hample a ich nie :/
-
- Kontakt:
baloon21 pisze:Odpierdolcie się wszyscy od Signa:/ Ta ramka w przeciwieństwie do waszych poglądów potrafi wytrzymać więcej niż nie jedna słynna rama (np kona) Już wiele razy widziałem rozjebaną kone, dziwne ze z signami się tak nie dzieje?? A co do hampli to też go nie jedzcie gdyż każdy robi tak jak uważa!! "ZABORA" moim zdaniem jeżeli masz tyle kasy to warto by było zaryzykować i zainwestować w te heble, może i ich tolerancja pracy będzie taka sama jak najlepsze hample na rynku(bądź lepsza:D) Jednej rzeczy jestem na sete przekonany heble będą w **** wytrzymałe i dokładnie zrobione:)
wkurwilem sie czy ty czytasz uwaznie co pisza ludzie ????????? czy ktos napisal ze ta rama zla ???????? NIE kurwa , ale zamiast pakowac 2500 zl za jeden hamulec zdecydowanie lepszym wy jscie jest zakupe dobjre klasy ramy , a fakt ze moze ujebac sie mocowanie od hamulca przy taki hampelku jest wielce prawdopodobne , 6 tloczkow na tyl to paranoja i dla mnie glupota i tyle
NIKT KUZWA NIE NAPISALA ZE TA RAMA JEST ZLA
wiec pomysl zanim zaczniesz sie rzuca ...
www.mm-foto.pl
Zaborakup sobie formule oro http://www.gregorio.pl/?id=4,2,11 mega siła jak za tą cene :D
-
- Kontakt:
Co do tego że mi się spierdoliło to raczej nie bo pisze wyraźnie że funtów (niewiem czy umiesz czytać czy nie ale ..... mnie to obhcodzio) a co do tego że niemam Hope 6 Ti to ci wyśle na PRIVA fote z tym właśnie hamulcem :DZychu-wawa pisze:a ja ci powiem ze ich i tak nei kupisz wiec po co ten temat zakladales a po drogie wszystko jest napisane na stronie i bedzie ich 800 kompletow
http://www.pinkbike.com/photo/1149768/