Przełom na Skrzycznym??? HAKI NA ROWERY??? Niezły prezent!!!
Przełom na Skrzycznym??? HAKI NA ROWERY??? Niezły prezent!!!
Dziś idąc do domu na piechtę do domu - bo wyciąg jest remontowany - między 13 a 14 słupem zobaczyłem dziwne krzesełko... Podchodzę bliżej i co widzę??? HAK - moim zdaniem na rower!!! Jak pragnę podskoczyć może w końcu coś się ruszyło wszak krzesełka odnowione to pomyśleli żeby ich nie poobijać. Cyknąłem fotkę - jak mi ktoś powie jak ją załączyć do tematu to zabaczycie. Hak oblany plastikiem z łańcuszkiem zabezpieczonym żeby nie ocierać ramy taką plastikową giętką rurką. Acha - ma ruszyć 8 grudnia - podobno. Tak więc Panowie i Panie bądżmy dobrej myśli!!! :))
Pozdro
Doraźna Pomoc Rowerowa.
Pozdro
Doraźna Pomoc Rowerowa.
-
- moderator
- Kontakt:
Dzieki za informacjebiker1978 pisze:ma ruszyć 8 grudnia - podobno.

a co do fotki to wrzuc na www.tinypic.com i daj link :P pozdro
Więc jako pierwszy w Polsce publikuję co następuje
http://tinypic.com/view.php?pic=7x35mdd&s=0
Mam nadzieję że się nie mylę...
http://tinypic.com/view.php?pic=7x35mdd&s=0
Mam nadzieję że się nie mylę...
-
- moderator
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Owszem sa to haki na rowery, puki co sa w fazie testów - informacja ta została potwierdzona przez wice dyrektora COS, Jak by to powiedzieć w koncu ma być tam pozgrywany Puchr Polski i Mistrzostwa Polski to COS sie ryszył, jeszcze niech wprowadzą w zycie projekt Nuestro-Mundo (Karnety z ubezpieczeniem i Bike park.)
Cos czuje ze bedzie niezla zabawa z bieganiem zeby zdazyc zdiac swoja maszyne (wyciag do szybkich nienalezy, a teraz to juz chyba bedzie ultra wolny), i jakos watpie zeby obsluga miala ochote zdejmowac/zakladac zablocony rower
Puki co badzmy dobrej mysli, testuja jedna sztuke, wiec jest szansa ze jak ergonomia bedzie do dupy to zamontuja cos innego
Wyslac im tam kilku testowych rowerzystow, zeby nie byla takiej wpady jak wieszaki w pkp gdzie opona powyzej 2.3 z powietrzem niewchodzi (niewspominajac juz o braku przejscia dla ludzi jak rower ma z przodu amora)

Puki co badzmy dobrej mysli, testuja jedna sztuke, wiec jest szansa ze jak ergonomia bedzie do dupy to zamontuja cos innego

Wyslac im tam kilku testowych rowerzystow, zeby nie byla takiej wpady jak wieszaki w pkp gdzie opona powyzej 2.3 z powietrzem niewchodzi (niewspominajac juz o braku przejscia dla ludzi jak rower ma z przodu amora)
Nie ma szans żeby obsług takie obowiązki wypełniała, bo po 10 minutach poprostu nie będa mili siły, ja bym w momencie dostania takich rozporządzeń rzucił ta robote....samemu jeszcze jakoś, no ale wyciąg by pewnie troche zwolnił jak napisał Furmek. Jak dla mnie śmiechem na sali było to jakie były wcześniejsze krzesełka, jeśli teraz będą normalne jak w Myślenicach to mnie nie przeszkadza rower na kolanach wogóle...
http://dhcyc.pinkbike.com