Dylemat fox 40 czy boxxer 2010

matekozak
Kontakt:

Dylemat fox 40 czy boxxer 2010

Post autor: matekozak »

Witam w Listopadzie zakupiłem cały sprzęt, żeby początkiem wiosny mieć już złożony rower na ten sezon :) Wtedy wybór padł na foxa 40 rc2 2009 w super stanie, mam nawet gwarancję do czerwca. Ale cały czas kusi mnie nowy boxxer race 2010 podobno w Polsce będzie dostępny za około 2500 nówka. Wtedy bym miał nowy amorek z 2 letnią gwarancją, miałem już boxxera i serwis był bardzo prosty :) Jednak fox 40 rc2 jak dla mnie jest bardzo skomplikowany dużo regulacji, i gdy coś w nim padnie to koszty naprawy będą dosyć drogie. I teraz moje pytanie czy lepiej zostawić foxa czy lepiej zakupić nowego boxxera :) A jak bym miał sprzedawać to po ile chodzą używki jednoroczne foxa z tytanową sprężyną (średnio twarda, dokładnie nie wiem jaki kolor ale gdzieś na około 70-80kg)
KefirQn
Kontakt:

Post autor: KefirQn »

Co do ceny sprzedaży to sobie popatrz na allegro :)

ale nie wiem czy jest sens zmieniania Lepszego amora na gorszego boxxera...
Części rowerowe na sell: smietana.dh@gmail.com Pisz czego szukasz :)
EDDIE
Kontakt:

Post autor: EDDIE »

matekozak Jak na Boxxera zmieniać to tylko na WC. Sam kupiłem teraz 40 taką jak ty, i zobacze jak sie spisuje w porownaniu do Boxxera WC 08. Choc nie wiem czy długo u mnie ten Fox zagosci bo ciągnie mnie do własnie nowego WC.
http://www.pinkbike.com/photo/4852398/
ODPOWIEDZ