[Mikołów-Kamionka] Rozbudowa/jazda na tamtejszej trasce

boogiel
Kontakt:

[Mikołów-Kamionka] Rozbudowa/jazda na tamtejszej trasce

Post autor: boogiel »

Witam. Jestem z Katowic-Zarzecza, i do wspomnianej kamionki mam kawałeczek na rowerze. Niestety nie znam osób które jeżdżą na trasie na tej górce, a chciałbym je poznać i jeżeli sa na tym forum proszę o kontakt gg 1441389.
Jestem chetny do rozbudowy i ogolnej pomocy w utrzymaniu traski. Sam coś bede próbował zrobic, ale jedna łopata to troche za mało. Moim zdaniem górka ma potencjał, a trasa pozostawia trochę do życzenia, wiec zachęcam mikołowskich i katowickich(z południowych dzielnic) rider'ów do kontaktu, rozbudowy i śmigania na bajku:D

ps. Do moderatorów: Nie wiem czy to dobry dział, ewentualnie proszę o przeniesienie(do ustawek):)
fbastek
Kontakt:

Post autor: fbastek »

Kamionka, chodzi o trasę za tymi domkami w tym lesie z "dziurą"? okoliczni mówią na to "bomber-krater".. nie wiem, czy o to chodzi :] jestem z Łazisk Średnich, a do tego miejsca mam 30 minut na rowerze. Druga trasa jest u nas na tzw. "wieżysku" - jest to bardziej park FR, niż trasa, bo masz do wyboru tyle opcji zjazdu i hopek.. a ciągle się to rozbudowuje tam. zastanawiam się nad zbudowaniem dropa z bunkru.. gdybyś był chętny daj znac gg: 3901498 do jeżdżenia :]
boogiel
Kontakt:

Oczywiscie ze jestem, ale po wymianie sterów (po wtorku). No górka to ta, z kraterem (kamieniełomem), aczkolwiek trasa jest od szczytu tak z boku przez las. Niestety ladowania są na płaskie, co nie pomaga w płynności jazdy:/
KROM@
Kontakt:

Post autor: KROM@ »

Ja mam niedaleko do Kamionki! Wiem także jaki tam jest teren ciekawy!
[S] Manitou Metel RP 222mm 450LBS , Koło S-type 24"+ Novatec
fbastek
Kontakt:

lądowania możemy nadsypac.. żaden problem :]

KROM@ im więcej ludzi do łopaty, tym szybciej zaczniemy jeździc tam :D
boogiel
Kontakt:

Słusznie, słusznie. Trzeba sie tylko z "lokalsami" ustawić, żeby nie mieli nic przeciwko(ch*j ich wie). ale to sie zaplanuje powoli:)
fbastek
Kontakt:

w okolicy bardzo mało osób jeździ.. albo lans, albo stare chłopy, co mają jedynie czas spakowac rower dwa razy w miesiącu i pojechac do Szczyrku na trasy :]
wojtasu
Kontakt:

Post autor: wojtasu »

KROM@ i ja nic o tym nie wiem :D No nie ładnie :D Kiedy jodemy ?
ODPOWIEDZ