Pomocy!!! odpowietrzenie magury L
Pomocy!!! odpowietrzenie magury L
Nie moge odpowietrzyc magury louise FR. Odkrecam srube z zacisku i wkrecam srube ze strzykawka i olejem, i odkrecam pokrywe od zbiorniczka. Przepycham olej do gory(robiłem to kilka razy). Koncze w odwrotnej kolejnosci czyli najpierw pokrywka potem sruba do odpowietrzania. Klamka cały czas jest miekka jak flaki. Gdzie jest blad???? Napiszcie jak Wy odpowietrzacie magurki
Hmm no to nie wiem.
Ja tez zawsze tak robie i dziala.
Moze sprobuj przetoczyc w ten sam sposob olej tylko ze nie rozchylaj wczesniej klockow.
Gdy tłoczki w zacisku beda wysuniete wejdzie w nie wiecej oleju i moze da to cos.
Ja w ten sposob robilem mojego gustawa 01 ze zjebana klamka i dalo rezultaty.
Ja tez zawsze tak robie i dziala.
Moze sprobuj przetoczyc w ten sam sposob olej tylko ze nie rozchylaj wczesniej klockow.
Gdy tłoczki w zacisku beda wysuniete wejdzie w nie wiecej oleju i moze da to cos.
Ja w ten sposob robilem mojego gustawa 01 ze zjebana klamka i dalo rezultaty.
HARTKOR FAKKER
Ja tam nie lubie już tych magurowskiech systemów odpowietrzania. Wolę deorke np. :]
A zobacz jak to jest w workshopie pokazane (to ze strony magury)
http://www.magura.com/english/frameset/default.htm
ściągnij sobie odpowiednie i zobacz jeszce raz czy wszystko dobrze robisz
A zobacz jak to jest w workshopie pokazane (to ze strony magury)
http://www.magura.com/english/frameset/default.htm
ściągnij sobie odpowiednie i zobacz jeszce raz czy wszystko dobrze robisz
GG 3891303 www.bike-team.kwidzyn.pl
Zrobiłem :))))))) Działa jak powinna. Przetoczyłem olej tak zeby nie wylatywały banki powietrza i 4 razy przepychałem olej wlewajac do zbiorniczka i ssajac(jak to brzmi :P ) strzykawka od dołu pompujac lekko klamka. Zalałem zbiornik do fulla TO JEST WAZNE tak ze jak przykryłem wieczko wyciek olej wiec w zbiorniczku nie bylo cisnienia. Odkreciłem srube ze strzykawka z zacisku, wkreciłem zatyczke. I DZIAŁA !!!!!!!!!!! LOL