Brąz naszych skoczków w Wilingen!

freed
Kontakt:

Brąz naszych skoczków w Wilingen!

Post autor: freed »

Tak jak w temacie. Może są na forum fani skoków narciarskich i się tym pochwalą ! Gratuluje chłopakom,wierzyłem w nich. Forma coraz większa ,szczególnie Stocha przed mistrzostwami świata. 3mam kciuki za naszą reprezentacje.
Ride 4 Fun ! Biatch !
Banan725135650
Kontakt:

Post autor: Banan725135650 »

Świetnie wypadli! Zwycięstwo Stocha w Zakopcu było mega pozytywnym zaskoczeniem. Chłopak ma potencjał. Czas pokaże czy go wykorzysta.
Dragon-kr
Kontakt:

Post autor: Dragon-kr »

mnie tylko ciekawi dlaczego nagle Stoch ma tylu fanów.....zanim wygrał w Zakopcu to nikt o nim nie mówił, a teraz?....mentalność polaków....jak ktoś nie ma wyników to frajer a jak nagle wygra to jest MEGA..

dla mnie nie muszą wygrywać...to co robią jest już wielkie.....odwaga do takich skoków
michalnz
Kontakt:

Post autor: michalnz »

Dragon-kr +
A dziękuję freed za info bo nie mam TV.
michalnz.pinkbike.com
www.nocuje.net
Kamil89

Post autor: Kamil89 »

Dragon-kr bez przesady ja właśnie uważam że on zawsze był taki niedoceniony bo ogarnij w sobotnim konkursie w zakopcu stoch był 7 adam 6 i jak sądzisz w każdej TV mówili o miejscu adama chłopak wreszcie poczuł się doceniony i uważam że nie ma w tym nic złego że jak wygrywa to ma kibiców, nie rozumiem twojego podejścia ...
michalnz
Kontakt:

Kamil89 Gdyby tak stoch wygrał jeszcze z 5 konkursów to powiedzą w kolorowym pudełku, że jest następcą Małysza :lol:
michalnz.pinkbike.com
www.nocuje.net
EZrider
Kontakt:

Post autor: EZrider »

W sumie Małysz zje*ał całą przewagę drużyny wczoraj.
michalnz
Kontakt:

EZrider No brakowało jeszcze komenta zeby zjebać Adama :lol: Tak, Stoch jest lepszy, a reszta kotów i żył to już w ogóle, Małysz jedynie co to Mateje wyprzedza. :roll:
Tak, to pewnie piłkarze ręczni to też teraz cioty ale rok temu to Siódmiaka to każdy znał. Ehh szkoda się strzępić.
michalnz.pinkbike.com
www.nocuje.net
EZrider
Kontakt:

Post autor: EZrider »

michalnz oglądałem całe zawody i widziałem jak ten człowiek skoczył. A skakał pomiędzy Freundem i Morgensternem którzy skoczyli świetnie, warunki miał takie same, a nawet lepsze. Nie jest kiepski, skopał bo się zdenerwował, może miał sraczkę - nie wiem. Wiem, że skok o 2 miejsce skopał.
michalnz
Kontakt:

EZrider Nie wiem czy ogarniasz ale tylko i wyłącznie dzięki niemu Stoch i reszta bandy wyrosła na ludzi, za których czasami tylko nie trzeba się wstydzić?
michalnz.pinkbike.com
www.nocuje.net
///Adamus
Kontakt:

Post autor: ///Adamus »

oohh shit stoch 141 ;o
KaKTuSSS
moderator
Kontakt:

Post autor: KaKTuSSS »

EZrider ja mu się nie dziwię ... myślę że po poprzedniej glebie z Zakopanem w tydzień nie dał rady dojść do siebie w 100%, a to i na wyniki się przełożyło.
Serwis amortyzatorów przednich BOS/anodowanie/nietypowe uszczelnienia!
freed
Kontakt:

Post autor: freed »

Ja u Stocha widziałem potencjał od dawna... Chłopakowi się należy,naprawde dobrze radzi sobie już w każdych warunkach,nie tylko przy wietrze pod narty...

Adam jak Adam. Dla mnie jest wielki,tyle lat w czołówce,złego słowa na niego nie powiem. Blokada po upadku może jest i tyle. Ciesze się ,że powoli Morgenstern traci forme bo to trochę widać i mam nadzieje,że Amman zdobędzie kryształową kule; ) ew Koffler.

Ciekawe jak reszta naszych chłopaków,ale jeszcze obstawiam mały przebłysk dla Huli,ale na następny sezon dopiero.

Niedługo mistrzostwa świata,oj będą emocje !.
Ride 4 Fun ! Biatch !
ODPOWIEDZ