Manitou Travis uszczelki.
Manitou Travis uszczelki.
Czy ktoś używał zamienników ze sklepu z uszczelkami? Da się dobrać? Bo innych niż enduro nie ma w necie a tych nie chcę.
Z gówna bata nie ukręcisz.
Najlepiej to poczekaj aż przyjdzie. Te uszczelki są dość wysokie(nie wiem czy wraz z rozmiarem się zmieniają - 32mm mają sporo wysokości 15+mm raczej) więc prawdopodobnie bez problemu da radę tam wsadzić dwa simeringi po 7-8mm jeden w dół drugi w górę. A na bogato to może nawet zgarniacz Z/ZZ się uda wsadzić :P
Czy ten zestaw http://rowerowy.com/narzedzia_serwis/ze ... eeding_kit na pewno pasuje do Avidów? Mam już jeden, ale pytam się tak przyszłościowo.KubaLaPL pisze:Nie no, podobno są w dobrym stanie, więc nie będę zmieniał. Tak przyszłościowo pytam
Chyba dalszy komentarz nie jest potrzebny...
1. Nie mam jeszcze amora.Vin_OSW pisze:Chyba dalszy komentarz nie jest potrzebny...
2. Jak będzie komplet do Shimano to też się nie upewnisz, że dla konkretnego rocznika i modelu pasuje? Bo akurat Avid ma tą samą konstrukcję od lat a Shimano zmienia się co chwilę. Nie znam historii Manitou to się pytam.

W najbliższym czasie jak będę zmieniał olej (może za miesiąc?) to sprawdzę, na razie nie będę nic rozbierał, bo chcę założyć i w końcu pojeździć.troyo pisze: KubaLaPL, moglbys jedna wyciagnac i zmierzyc srednice mocowania tej uszczelki w dolnych goleniach ? Bylbym bardzo wdzieczny.
Z gówna bata nie ukręcisz.