66RC3 EVO - charakterystyka pracy
66RC3 EVO - charakterystyka pracy
Witajcie
Jak wygląda praca 66RC3 EVO ? Są progresywne czy liniowe ? Gubią się na "szybkich" kamorach jak 66RC2X ? Czy lepiej celować w tłumik Mission Control do DH ?
Pozdrawiam
Jak wygląda praca 66RC3 EVO ? Są progresywne czy liniowe ? Gubią się na "szybkich" kamorach jak 66RC2X ? Czy lepiej celować w tłumik Mission Control do DH ?
Pozdrawiam
-
- Kontakt:
A jak z liniowością w tych RC3 z 2011/2012 ? Bo 2008-2009 ponoć progresywne, choć nie wszyscy tak twierdzą.
Jeżeli chodzi o gubienie się RC2X na szybkich nierównościach to gubi się gubi. Porównywałem z Domainem 318 i radzi sobie lepiej moim zdaniem. Tyle, że o Rock Shoxy trzeba trochę bardziej dbać a w Marcokach - "zrób i zapomnij". Miał ktoś porównanie pracy tych nowych RC3 z Mission Control na zjeździe ?
Jeżeli chodzi o gubienie się RC2X na szybkich nierównościach to gubi się gubi. Porównywałem z Domainem 318 i radzi sobie lepiej moim zdaniem. Tyle, że o Rock Shoxy trzeba trochę bardziej dbać a w Marcokach - "zrób i zapomnij". Miał ktoś porównanie pracy tych nowych RC3 z Mission Control na zjeździe ?
Mam 66 RC3 Ti (2010), ale to nie ma tłumika EVO, więc Ci chyba nie pomogę za bardzo.. Ale nie zaszkodzi chyba jak napiszę o odczuciach. W miejscu mniej "plushowy" od RC2X, ale w trasie pięknie zbiera, nie mogę narzekać. Nie zauważyłem żeby się gubił. Progresja dość mocno wyczuwalna, ale dopiero w ostatnich 25% skoku (tak na oko). Zbiera co ma zbierać, ale nie dobija. I to się ceni
-
- Kontakt: