Jak zły dział to przepraszam.

Uwielbiam takich samozwańczych służbistów... Ja wywalam z lasu każdego, kto bardziej powinien się znaleŹć w szkoleHemp pisze:Mozesz znalesc rowery do 1.5 tys zl. Starczy spokojnie na nasze szczecinskie traski ;] Odrazu dolicz sobie do tego 300 zl na kask. BO BEZ KASKU OSOBISCIE WYRZUCAM Z LASKU NA KOPACH !!
Nie opłaca się.Dobrakowy pisze:Mój kumpel też miał KROSS XC tyle że uzbierał troche kasy i kupił amorek i hamulce mechaniczne ale nie orientuje nazwy. To tyle dorzucam do wątku Powodzenia.
Sądzę że kask by mu nie pomógł. Mięśnie prędzej.Hemp pisze:Las3k_91 Ldz sorry ale ostatnio koles zlamal kregosul na hopie oczywiscie bez kasku
U nas kolo(prawie na niej) jednej trasy zginęły 1-2(nie wiem dokładnie) osoby - dość dawno temu co prawda. Leśniczy regularnie niszczy(co prawda coś mu się znudziło ostatnio) a trasa jest odbudowywana.Hemp pisze: Podejscie jest skrajne bo sytuacja nie jest normalna. A swoja droga bywaly tam juz wypadki i dlatego jest tak a nie inaczej. Sytuacja zmusza nas do takich a nie innych zachowan.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość