Kross Sing FR2 VS Duncon Cocker
Kross Sing FR2 VS Duncon Cocker
Siema
Która z tych ram jest lepsza?
i ile jest wart duncon cucker malowana na zamówienie ..
Kross FR2
Duncon Cucker
Która z tych ram jest lepsza?
i ile jest wart duncon cucker malowana na zamówienie ..
Kross FR2
Duncon Cucker
-
- Kontakt:
Osobiście dla mnie pytanie, czy brać cockera czy kross fr, to pytanie w stylu co lepiej wziąć, tablet czy laptop. Oba mają niby trochę wspólnego ale więcej różnic. I to i to ramy. Tak i tutaj, ani nie podałeś przeznaczenia dokładnego ramy, ani np. z jakim damperem chcesz mieć fullika, z jakim amorem.
Cocker niezaprzeczalnie rama pancerna, z dożywotnią gwarancją jeżeli nie mylę ram? Ale u firmy która niestety padła. Nie zmienia to faktu, że rama ma świetną renomę i do tego wygląda zabójczo (dla mnie najładniejszy sztywniak)
Fr to tyle opinii ile użytkowników, bo opinii ludzi bez styczności z nią nie liczę. Dopiero co wygasł temat wręcz bym powiedział zbiorczy o krossach i zdaniu ludzi na jej temat.
Cocker niezaprzeczalnie rama pancerna, z dożywotnią gwarancją jeżeli nie mylę ram? Ale u firmy która niestety padła. Nie zmienia to faktu, że rama ma świetną renomę i do tego wygląda zabójczo (dla mnie najładniejszy sztywniak)
Fr to tyle opinii ile użytkowników, bo opinii ludzi bez styczności z nią nie liczę. Dopiero co wygasł temat wręcz bym powiedział zbiorczy o krossach i zdaniu ludzi na jej temat.
Rama waży tyle co dwie zwykłe, a co do łamania to często ludzie początkujący szukają nie wiadomo jakiego sprzętu bo myślą, że będą łamać. Potem się okazuje że skaczą z krawężników i mówią, że rama nie do zdarcia. No i fakt, że na pinku nie ma żadnych zdjęć nie znaczy, że coś nie istnieje.stomatolog pisze:Cocker niezaprzeczalnie rama pancerna, z dożywotnią gwarancją jeżeli nie mylę ram? Ale u firmy która niestety padła. Nie zmienia to faktu, że rama ma świetną renomę i do tego wygląda zabójczo (dla mnie najładniejszy sztywniak)
Z resztą dziwne jest że ramy za pare tyś, dobrych producentów potrafią się połamać a sign spawany przez chińskie rączki kosztujący w porywach 200zł za używkę jest nie do rozwalenia?
Specker Kup sobie jakiegoś horneta, przynajmniej będziesz miał ramę a nie 10 letnie koromysło.
-
- Kontakt: