pawcisq pisze:A jaką masz zbroję od Dianese? Właśnie przeglądam sobie ich ofertę i jestem pod wrażeniem.
osobiście używam Wave Pro2 oraz Wave V-2
pawcisq pisze:A jaką masz zbroję od Dianese? Właśnie przeglądam sobie ich ofertę i jestem pod wrażeniem.
Bogumil pisze:Żadne paski nie pomogą jak się nieodpowiednio upadnie.
Już nie raz widziałem gości którzy byli cali opakowani w ochraniacze i wyglądali jak hokeiści a później po glebie byli cali połamani.
Myślę że dużo lepiej jest ćwiczyć żeby wzmacniać mięśnie i ścięgna i na dodatek jeździć systematycznie.
Jak ktoś jeździ systematycznie to ma na tyle zimnej krwi żeby coś wymyślać podczas awaryjnej sytuacji po za tym jest dużo mniejsze prawdopodobieństwo że się glebnie.
Ja jeżdżę bez zbroi i jakoś nigdy nic nie złamałem po za jakimiś drobnostkami.
A na lokalnych FR miejscówkach jazda w zbroi jest niemożliwa.
I myślę że zbroja na rower to już przesada a na dodatek odbiera wszystkie odczucia z jazdy.
zbroja kojarzy mi się z osobnikami z 38 sekundy z tego filmiku: http://www.pinkbike.com/video/346978/
Tego pod ich brace? Bo rozważałem go.KaKTuSSS pisze:Miałem dwie zbroje Dainesa i były idealnie spasowane. Paski i regulacje sprawiały, że zbroja nie krępowała ruchów. Teraz mam nowego Alpine'a i też leży w porządku. Jedyny minus jaki wyłapałem po kilku dniach w górach to to że zamek od żółwia lubi się samoczynnie odpinać.
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 1 gość