połamany point

maniek1990
Kontakt:

Post autor: maniek1990 »

wspołczucia.....a u nas w tomaszowie były dwie wycieczki z zamoscia ...
raz na poczatku wakacji przyjechał remek i jeb qrwa obojczyk...4 tyg gips :(...potem we wrzesniu wbili z zamoscia groszek i znowu qrwa obojczyk:(...4 tyg w gipsie:(....ehh....te obojczyki:(
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=378444
wookie85
Kontakt:

Post autor: wookie85 »

[b]Virus[/b]

******** cie virus czy co ? znowu bedziesz zaczynal glupi teamt....skad wiesz ciole ze drag by nie pekl ?....co za ludzie wez juz nawet nie odpowiadaj mi i dajmy se spokoj...

pzdr 900
www.mm-foto.pl
wookie85
Kontakt:

Post autor: wookie85 »

aaa co do adiego to naprwde zainwestuja kask to jest dobra rzecz :] zdufka zycze...
www.mm-foto.pl
Hof
Kontakt:

Post autor: Hof »

trzymajsie
rzycze powrotu do zrowia
adi
Kontakt:

Post autor: adi »

czy nie będe miał operacji to jeszcze nie wiadomo,bo w czwartek ide do szpitala na kontrole i jak wyjdzie że jest coś zle to mnie pochlasaja na kawałki, a z tymi rami i innym połamanymi częściami rowerowymi to wychodzi na to że rzeszowska ekipa bardzo ostro jeździ,skoro tylko u nas te ramy sie rozlatują.......:/
Kopaj Pointa,kopaj równo ,przecież wiesz że to gówno!
AGANG_KRK
Kontakt:

Post autor: AGANG_KRK »

ja mialem w wakacje zlamany oboj z przemieszczeniem 4 tygodnie mialem usztywniacz ale nie gips co drugi dzien do chirurga jazda byla na poprawianie tego i dociaganie sciagneli mi to na szczescie sie zajebiscie zroslo chirurg powiedzial ze moge jezdzic dopiero po miesiacu !od sciagniecia usztywniacza ja juz z nim troszke krecilem bo niemoglem usiedziec na dupie jak mi to sciagnol to po tygodniu juz normalna jazda byla jakos przezyjesz
AGANG ! ! ! GG 5022551
Wojtek
Kontakt:

Post autor: Wojtek »

Być może Rzeszowska ekipa ostro jeździ lub tez jeździ nie rozważnie. w tym sporcie nie chodzi o to kto więcej części (rowerowych i ciała) rozpierniczy (przynajmniej w moim odczuciu). no coż stało się i tak nie możesz tego cofnąć ale co cie nie zabije to cie wzmocni!
D@nielo
Kontakt:

Post autor: D@nielo »

rowerzysta gdzie k**** jestes ubezpieczony "? bo ja ostatnio mailem wstrzas tydzien w szpitalu poxniej tydzien lezenia w domu i ciekawi mnie ile za odszkodowanie dostane :P
Krzywy
Kontakt:

Post autor: Krzywy »

virus, nie denerwuj sie tak... wszystko peka, nie wymagaj od pointa zeby wytrzymal wszystko... ramka jest super i tyle. peknie? trudno, ma prawo. jak wszystko. i nie drag nie jest lepszy :P
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
8!k3r
Kontakt:

Post autor: 8!k3r »

no ja mialem to samo pod koniec wakacji 8 semeczka byla kozaczna nawet sie odlac niemoglem nie mowiac o sraniu i o bolu ale *** jak sie skacze to sie podejmoje ryzyko nie wiec sie 3maj
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=359651
8!k3r
Kontakt:

Post autor: 8!k3r »

point i drag to to samo gowno japierdole ale macie zajawki
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=359651
Lans
Kontakt:

Post autor: Lans »

pierdole nie wsiadam na pointa:P
MaxDamageDA
Kontakt:

Post autor: MaxDamageDA »

Bedzie dobrze, mnie obojczyk boli do dzis jak jest zmiana cisnienia...

Masz dziewczyne? To bardzo pomaga przetrwac trudne chwile.
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
Karol85
Kontakt:

Post autor: Karol85 »

ADi wiem co czujesz ja 4 miesiace temu tes zmiałem 8-kę :D wytzymałem 4 tygodnie !!!!!!!!!! :D
Dedal dał mi marzenia, powiedział jutro będzie wiatr...
Karol85
Kontakt:

chcesz to wal na GG to opowiem ci co jest najgorsze ] i dam swoją fotke w gipsie :]
Jezu jak dobże że mam to za sobą...
Karol85
Kontakt:

a połamałem obojczyk na torze w olsztynie. Wysiadły mi hample po zeskoku i z dużą prędkoścą walnołem w drzewo. U mnie obeszło sie bez operacji ale przez yo musiałem sie męczyć 4 tygodnia z gipsem ******* i mam bark krutrzy o 2cm :] najgorsze jest to że na początku ręce drętwieją i znaleść odpowiednią pozycje do spania. Ja podkadałem se poduchy pod ręce i głowe tak żeby wszystko było najwygoniej ;) Mam nadzieje że dasz rade. 3mam kciuki.
Karol85
Kontakt:

w sumie panowie to jest o tyle gorsze że jest problem NP: z podtarciem sobie tyłka :) to wcale nie jest śmieszne ja se jakoś radziłem bez pomocy rodziców. A mam tak mały kibel że musiałem bokiem siedzieć na klope :/
BimBim

Post autor: BimBim »

[quote="ciamek"]BimBim - siedziales kiedys w gipsie??? Twoja wypowiedz jest bez sensu... Miesnie zanikaja i prawdopodobnie bedziesz musial je od nowa budowac... Ja po 5 tygodniach w gipsie mialem problem z utrzymaniem kubka z herbata :(

ciamek[/quote]
owszem siedzialem
i to twoja wypowiedz jest bezsensu...
adi
Kontakt:

Post autor: adi »

właśnie wruciłem ze szkoły z tego testu,pisałem go siedząc bokiem :/ dzięki chłopaki że jesteście że mną......, a czy wie ktos jak to jest z chodzniem na siłownie po takim urazie, bo od wrześnai chodze na siłownie i juz naprawde dobrze mi idzie,aler teraz już szybko nie pojde.........
Kopaj Pointa,kopaj równo ,przecież wiesz że to gówno!
ODPOWIEDZ